Kinderdans 4-6 jaar

16 lessen

Liesbeth Verriet

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Veel plezier maar ook veel leren

Met dansen kun je niet vroeg genoeg beginnen! In de cursus Kinderdans gaan we veel plezier beleven aan muziek en aan beweging, maar we gaan ook heel veel leren. We gebruiken daarbij thema'’s die aansprekend zijn voor kinderen, zoals sprookjes, dieren en op reis gaan.

Wat doen we bij Kinderdans

We doen oefeningen waar je een mooie houding en sterke spieren van krijgt. We werken samen aan muzikaliteit, expressie, samenwerking en aan het ontdekken van de ruimte.

Voor jonge kinderen

Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 4 of 5 jaar. Danservaring is niet nodig. De lessen duren 50 minuten. Aan het einde van de lessenreeks is er een open les waarbij de kinderen aan ouders, opa’'s en oma'’s kunnen laten zien wat zij geleerd hebben.

Vervolgmogelijkheden

Heb je na één cursus Kinderdans de smaak te pakken? Dan kun je na een half jaar gewoon doorgaan met Kinderdans. Ben je al (bijna) 6, dan kun je na Kinderdans doorstromen naar Basic Moves, waarin je aan de slag gaat met klassiek ballet, streetdance én moderne dans. Vanaf 6 jaar kun je ook beginnen met Klassiek Ballet, als je al weet dat je dat het leukste vindt.

Praktische informatie

Als ouder hoef je niet mee te dansen: het grootste deel van de les is alleen met de kleuters. Ouders zijn welkom om de laatste 5 minuten van de les mee te kijken als ze dat willen. De laatste les uit de reeks mogen ouders de hele les meekijken. Dansbare kleding is verplicht, d.w.z. een legging, joggingbroek of balletpak met panty en dansschoentjes.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al begonnen, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Verschillende cursus opties:

D0001 190186 (c:842 b:6.2)
16 lessen
Start 25 jan
za van 10:30 tot 11:20
wekelijks
€ 125,00
Termijnen 3 x 45,83 euro*
Inschrijven
D0001 190270 (c:842 b:6.4)
16 lessen
Start 25 jan
za van 09:30 tot 10:20
wekelijks
€ 125,00
Termijnen 3 x 45,83 euro*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 125,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Leuk dat je deze cursus kiest!

Deze cursus heeft meerdere mogelijkheden, welke komt jou het beste uit?

Wie geeft er les?

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.