Lindenberg streetdance team 13+ (C)

Start 23 jan, 17 lessen

Isa McClain

Op donderdagen van 18:45 tot 19:45

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Streetdance voor gevorderden

Bij het Lindenberg Streetdance Team word je op hoog niveau en tempo getraind en begeleid. We dansen vanuit de stijlen streetdance en hiphop. Inzet, presentatie, lef en overtuiging door middel van eigen inbreng zijn bij deze cursus van groot belang! So you think you can dance?

Voor jongeren

Het Lindenberg Streetdance Team is voor jongeren vanaf 13 jaar met danservaring. Twijfel je of je genoeg ervaring hebt, overleg dan eerst met de docent via cursussen@delindenberg.com. Er is geen maximumleeftijd voor het Lindenberg Streetdance Team. Het Lindenberg Streetdance Team treedt regelmatig op binnen en buiten de Lindenberg.

kledingadvies

Voor deze cursus draag je een zwarte, lange stretchbroek zonder zakken, strepen en opdruk en jazzschoenen of -sneakers. Buitenschoenen zijn niet toegestaan.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Cursus details

Startdatum donderdag 23 januari 2020
Dag van 18:45 tot 19:45
Frequentie wekelijks
Docent Isa McClain
Aantal lessen 17
Locatie en ruimte Centrum; Marikenzaal
Cursuscode D0001 190188 KSPK (c:152V b:4.1)
Prijs * € 152,00
Termijnen * 3 x 54,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 152,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Andere interessante cursussen

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.