Moderne dans 35+

Start 2 sep, 32 lessen

Paula Walta

Op maandagen van 18:50 tot 19:50

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Moderne dans

Moderne dans is een verzamelbegrip voor verschillende danstechnieken. Daarbij heeft moderne dans het natuurlijke lichaam en de beweging als uitgangspunt. Het uiten van emoties is bepalend voor moderne dans. De persoonlijkheid en eigenheid van de danser is hierin belangrijk.

Techniek van moderne dans

Er is in deze cursus veel aandacht voor het leren van de techniek van moderne dans. Daarbij is het belangrijk te leren waar de impuls van de beweging vandaan komt en gebruik te maken van kracht, ontspanning, verschillen in dynamiek en de zwaartekracht. Je leert je lichaam kennen en beheersen in bijvoorbeeld rollen, draaien, springen en zwaaien en leert daarbij op jouw manier expressief te zijn.

Modern voor 35-plussers

Deze cursus is speciaal bedoeld voor deelnemers boven de 35 jaar. Aan deze cursus is in principe geen presentatiemoment verbonden.

Kledingadvies

Tijdens de les is het verplicht om strakke kleding te dragen waar je je vrij in kunt bewegen (balletpak of t-shirt met legging of dansbroek) en balletschoentjes of katoenen zwarte sokken. Je draagt je haren vast.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Cursus details

Startdatum maandag 02 september 2019
Dag van 18:50 tot 19:50
Frequentie wekelijks
Docent Paula Walta
Aantal lessen 32
Locatie en ruimte Centrum; Marikenzaal
Cursuscode D0001 190241 (c:156 b:1.1)
Prijs * € 325,00
Termijnen * 7 x 48,21 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 325,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Paula Walta

Paula Walta studeerde af aan ArtEZ, afdeling docent dans in de specialisaties moderne dans, jazzdans en klassiek ballet. Na zelf een periode gedanst te hebben, specialiseerde ze zich als docent in moderne dans en als choreograaf. Ze heeft een eigen dansgroep die veelal op locatie werkt: Beeldend Dans Theater Telder. Zie ook: www.beeldenddanstheatertelder.nl.

In haar werk is behalve de dans ook de beleving en de persoonlijkheid van de danser belangrijk.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.