Klassieke danstraining 55+

17 lessen

Isa McClain

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Danstraining met basis van klassiek ballet

In het afgelopen jaar is de klassieke danstraining 55+ plus uitgegroeid tot een fijne, succesvolle les. Deze cursus biedt een plezierige danstraining met een basis van klassiek ballet. Geen moeilijke technische hoogstandjes, maar lekker dansen op mooie muziek in een ontspannen sfeer. We besteden veel aandacht aan een goede houding, het sterk maken van de spieren, muzikaliteit, techniek en het leren bewegen en dansen in de ruimte. Het maximum aantal cursisten is 12, zodat er altijd plaats is aan de barre en voldoende ruimte om te dansen.

Speciaal voor 55-plussers

Deze danstraining is speciaal voor 55-plussers en in aangepast op jouw fysieke mogelijkheden. Voor iedereen die het heerlijk vindt om te dansen, maar niet per se het podium op hoeft. Aan deze cursus is in principe geen presentatiemoment verbonden.

Extra lesmoment

Wegens groot succes is er dit seizoen een extra lesmoment ingepland voor 55-plussers. De les van 12.00 tot 13.00 is uiterst geschikt voor mensen die net weer beginnen of wat minder ervaring hebben. In deze cursus is er extra aandacht besteed aan alle basis oefeningen.

Kledingadvies

Draag kleding waarin je makkelijk kan bewegen en draag binnenschoenen.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Verschillende cursus opties:

D0001 190071 (c:130 b:5.1)
Centrum , Marikenzaal
34 lessen
Start 06 sep
vr van 09:30 tot 10:45
wekelijks
€ 433,00
Termijnen 8 x 55,69 euro*
Inschrijven
D0001 190293 KSPK (c:130KV b:5.1)
Centrum , Marikenzaal
17 lessen
Start 24 jan
vr van 12:00 tot 13:00
wekelijks
€ 177,00
Termijnen 3 x 63,17 euro*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 177,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Leuk dat je deze cursus kiest!

Deze cursus heeft meerdere mogelijkheden, welke komt jou het beste uit?

Wie geeft er les?

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.