Choreografie met Liesbeth Verriet 13-18 jaar

Start 13 mrt, 10 lessen

Liesbeth Verriet

Op vrijdagen van 17:00 tot 18:30

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Drie reeksen van tien lessen

Deze nieuwe cursus bestaat uit drie reeksen van tien lessen. Je kunt ze alle drie volgen, of kiezen voor één of twee reeksen. Elke reeks wordt gegeven door een andere docent, en dus is er elke reeks een andere choreografie te leren. Bij de ene docent maak je de choreografie gezamenlijk, bij de andere leert de docent je een bestaande choreo aan: dat is aan de docent. Zo is elke reeks weer een nieuwe uitdaging!

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor enthousiaste dansers tussen de 13 en 18 jaar die naast hun reguliere danscursus iets extra?s willen leren en in korte tijd presentaties willen maken met choreografieën in verschillende dansrichtingen.

Hoogwaardige dansstukken in korte tijd

In deze lessenreeks onder leiding van ervaren gastdocenten/choreografen worden in korte tijd hoogwaardige dansstukken geproduceerd. Trefwoorden zijn samenwerking en inspiratie en er is veel ruimte voor eigen inbreng van muziek en ideeën.

De choreografen

De reeks die start op 13 september wordt gegeven door Isa McClain. De reeks die start op 13 december wordt gegeven door Paula Walta. De reeks die start op 13 maart wordt gegeven door Liesbeth Verriet.

Warming-up

Dansers in deze cursus doen zelfstandig een warming-up, zodat je niet alleen je lichaam maar ook je hersens lekker opwarmt. Zo ben je meteen in de goede stemming voor een actieve inbreng.

Het doel van deze cursus

Je doet ervaring op met productiegericht werken aan een choreografie in korte tijd. Je leert je nog beter uitdrukken in dans en groeit in verschillende dansstijlen. Je presenteert je talent in meerdere optredens.

Inzet en motivatie

Wij verwachten van cursisten danservaring, inzet, eigen inbreng en motivatie. Dit betekent dat je bij elke training en optreden aanwezig bent. Mocht dit om goede reden echt niet lukken is het verplicht je af te melden.

Kledingadvies

Voor deze cursus draag je danskleding en (binnen)dansschoenen met zwarte danssokken.

Cursus details

Startdatum vrijdag 13 maart 2020
Dag van 17:00 tot 18:30
Frequentie wekelijks
Docent Liesbeth Verriet
Aantal lessen 10
Locatie en ruimte Centrum; Marikenzaal
Cursuscode D0001 190298 (c:1143 b:5.1)
Prijs * € 139,00
Termijnen * 2 x 75,75 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 139,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.