Locking 16+ (UDA)

Start 21 jan, 17 lessen

Docententeam dans UDA

Op dinsdagen van 20:30 tot 22:00

wekelijks

Aldenhof

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Over locking

Locking is ontstaan in de jaren 70. Locking was oorspronkelijk onderdeel van de muziekstijl funk, dat los, sexy, langzaam en erg dansbaar was. Daardoor is locking erg herkenbaar aan zijn de oldschool bewegingen, die soms doen denken aan discobewegingen. Locking was de eerste hiphopstijl en kwam nog voor breakdance of popping. De dansstijl sloeg aan, en zelfs bekende artiesten gingen locking gebruiken. Zo bevat Michael Jackson zijn beroemde dansstijl veel elementen uit locking.

Wat gaan we doen?

Iedere week wordt er tijdens de locking les stilgestaan bij de basis van deze dansstijl. Na een intensieve warming-up wordt er tijdens de les gewerkt aan een choreografie en wordt er afgesloten met een locking jam.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor gevorderde hiphopdansers van 16 tot 21 jaar. Deze cursus vindt plaats in Lindenberg locatie Aldenhof.

Kledingadvies

Je mag tijdens deze cursus geen buitenschoenen aan en geen schoenen met witte zolen. Draag kleding waarin je goed kunt bewegen en neem een flesje water mee.

Docent

Deze cursus wordt gegeven door Urban Dance Academy docent Ruben Chi.

Cursus details

Startdatum dinsdag 21 januari 2020
Dag van 20:30 tot 22:00
Frequentie wekelijks
Docent Docententeam dans UDA
Aantal lessen 17
Locatie en ruimte Aldenhof; Dansstudio
Cursuscode D0001 190330 (c:1275 b:2.1)
Prijs * € 169,00
Termijnen * 3 x 60,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 169,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Docententeam dans UDA

Deze cursus wordt gegeven door één van de docenten van de Urban Dance Academy. De lessen Afrodance worden verzorgd door Margenna Apostel en Ylian Gato. De lessen Hip Hop worden verzorgd door Yasmin Boga, Hassani Le Couvreur, Sascha Lekatompessy, Luciano Hiwait en Ruben Chi. De lessen Dancehall worden verzorgd door Vianchely Martinez.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.