Urban danslessen bij de Lindenberg

Voor kinderen
Sinds januari 2020 zijn de danscursussen van de Urban Dance Academy ondergebracht bij de Lindenberg. Deze cursussen in Lindenberg locatie Aldenhof zijn er voor kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen. Kinderen tussen de 6 en 9 jaar kunnen bij het opzwepende Afrodance dansen op de nieuwe afrobeats.  Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen ook kiezen voor hiphop: misschien wel de meest bekende streetdancestijl, gedanst op hiphopmuziek en bestaand uit bijvoorbeeld breakdance, locking en popping. In locatie Centrum kunnen kinderen vanaf 6 jaar terecht bij Basic Moves: streetdance, musicaldance.

Voor jongeren
Voor jongeren bieden we het actieve Dancehall aan, met invloeden van Jamaicaanse en Afrikaanse dans, waarbij je danst op de typische dancehallmuziek. Ook zijn er cursussen in Afrodance, een opzwepende dansvorm op afrobeats, en de variaties Afrohouse en Afroheels. En je kan allerlei cursussen in Hiphop te volgen. Vanaf september vinden de lessen Hiphop foundations en Hiphop freestyle in Lindenberg locatie centrum plaats, de andere urban dancelessen vinden plaats bij de Lindenberg locatie Aldenhof. In het Centrum zijn er daarnaast lessen Streetdance, urban 12-18 jaar en het Lindenberg Streetdance Team.

Bekijk direct alle cursussen    9A138A5B-1F4C-4ED6-A6C1-02A47CC31789

Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie
  • Icon/Lessen
  • Icon/Locatie
  • Icon/Datum
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

7267E2D0-77B7-4062-82B5-6C3CF6130175
Opnieuw zoeken

24 cursussen gevonden

Filteren


De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.