Danscursussen voor jong en oud

Dansen doet prachtige dingen me je. Een goede motoriek, een mooie houding, sterke expressie en een gevoel voor muzikaliteit. Alles komt samen in de kunst van de dans. Niet voor niets zijn onze danscursussen razend populair. Bij tieners, studenten, volwassenen 55+, maar ook bij de allerkleinsten. En dansen doe je samen, bij de Lindenberg.


Lees meer

Bekijk direct alle cursussen    9A138A5B-1F4C-4ED6-A6C1-02A47CC31789

Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

11 cursussen gevonden

Filteren

Over onze danscursussen

Dans voor kinderen en jongeren

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen terecht bij onze peuterdansgroepen en iets later bij kinderdans en kinderballet. Op een speelse manier leren zij bewegen op muziek. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen starten met een specifieke dansvorm. Om zo een eigen stijl te ontwikkelen.

En bijzonder zijn onze cursussen Boystime, gebaseerd op de Boys Action-methode. Een dansvorm speciaal afgestemd op het jongenslijf. Traditionele danstechnieken worden met elementen uit de breakdance, turnen en acrobatiek gecombineerd.

En daar kunnen ze mee doorgaan tot ze tachtig zijn. Want voor iedereen hebben we plek.

Dansles op elke leeftijd

Voor alle leeftijden bieden we danscursussen én workshops op verschillende niveaus. Zo zijn er dansgroepen klassiek en modern voor 35- en 55- plussers en Urban Style voor 30-plussers. En blinkt de Lindenberg uit op het gebied van klassieke dans, moderne dans, jazzdance, tapdance, streetdance en Flamenco.

Maar denk ook aan andere disciplines, zoals Afro dance en dansexpressie.

Korting

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.