Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Dwarsfluit-ensemble (C,D)
€ 252,-
Bekijk opties

Dwarsfluit-ensemble (C,D)

Icon/Docent Docent(en): Elly Nijenhof

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 16 sep

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Tweewekelijks

Wat kun je verwachten?

Heb je een paar jaar les gehad en zin om met anderen te musiceren? Heb je vroeger dwarsfluit gespeeld, maar ligt je fluit al een eeuwigheid ongebruikt in de kast? Kom dan meespelen in het dwarsfluitensemble! We spelen meerstemmige muziek op een niveau van ongeveer vijf jaar les. Een uitstekende manier om ervaring op te doen in samenspel en weer eens lekker te spelen.

Lees meer

Korting op een knipkaart
Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen, of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.Wie geeft er les?

Elly Nijenhof

Elly Nijenhof werkt al 32 jaar als dwarsfluitdocente bij de Lindenberg. Naast dwarsfluit-, blokfluit- en oriëntatielessen geeft zij ook Muziek en Instrument aan 6- en 7-jarige kinderen. Elly heeft de Lichte Muziek opleiding dwarsfluit en zang gevolgd op het conservatorium van Rotterdam, is vrij breed georiënteerd en houdt van verschillende soorten stijlen muziek, waaronder klassiek, jazz, pop en wereldmuziek. Naast het lesgeven heeft zij in verschillende orkesten gespeeld, waaronder het Metropole Orkest, en in diverse dwarsfluit-ensembles. Ook heeft Elly gezongen in close harmony groepen en diverse bands en combo's. Sinds kort heeft zij twee duo's. Eén met goede vriend Arie Willemsen waarmee zij wereldmuziek vertolkt en het andere duo met klassiek pianist Jan van Egmond. Als hobby gaat Elly graag op reis. Ze reist in de schoolvakanties de hele wereld over om verschillende soorten muziek te beluisteren en met de lokale musici te spelen. Zij neemt dan ook altijd haar houten dwarsfluit/blokfluit mee in haar koffer! Elly speelt al 50 jaar met veel plezier dwarsfluit en blokfluit en allerlei andere fluiten. Ze geeft al 40 jaar les en is nog steeds heel enthousiast! Haar motto: ga fluitend door het leven.

Elly Nijenhof werkt al 32 jaar als dwarsfluitdocente bij de Lindenberg. Naast dwarsfluit-,...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps