Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Klassiek ballet danstraining 55+ (B,C)
€ 445,-
Bekijk opties

Klassiek ballet danstraining 55+ (B,C)

Icon/Docent Docent(en): Isa McClain

Icon/Lessen Aantal: 34 lessen

Icon/Datum Startdatum: 18 sep

Icon/Datum Lesdag: vrijdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 55 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Danstraining met basis van klassiek ballet

In het afgelopen jaar is de klassieke danstraining 55+ plus uitgegroeid tot een fijne, succesvolle les en dat was de reden om een nieuwe extra basiscursus te starten. Voor deze cursus is geen danservaring nodig. Heb je in het verleden al eens klassiek ballet gedaan dan kun je weer laagdrempelig starten. In deze cursus wordt er extra aandacht besteed aan alle basisoefeningen. Geen moeilijke technische hoogstandjes, maar lekker dansen op mooie muziek in een ontspannen sfeer en wij werken met een maximum aantal deelnemers per groep om voldoende individuele aandacht mogelijk te maken

Lees meer

Speciaal voor 55-plussers

Deze danstraining is speciaal voor 55-plussers en in aangepast op jouw fysieke mogelijkheden. Voor iedereen die het heerlijk vindt om te dansen, maar niet per se het podium op hoeft. Aan deze cursus is in principe geen presentatiemoment verbonden.

Kledingadvies

Draag kleding waarin je makkelijk kan bewegen en draag zachte balletschoenen of jazzschoenen.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.Wie geeft er les?

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.