Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Kleutermusical 4-6 jaar (A)
€ 154,-
Bekijk opties

Kleutermusical 4-6 jaar (A)

Icon/Docent Docent(en): Mariska Petrovic

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 11 sep 2024 of 22 jan 2025

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 4 - 6 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Zingen, dansen én acteren

Hou jij van zingen? Doe je het liefste lekker gek? Dans je graag? Dan is de musicalklas 4-6 jaar echt iets voor jou! In een musical wordt zang, dans en spel gecombineerd om een verhaal te vertellen. In deze cursus maak je spelenderwijs kennis met deze drie disciplines. Leer en ontdek hoe leuk musical is!

Lees meer

Wat doen we in deze Musicalklas?

Tijdens de cursus ga je lekker veel zingen, dansen en acteren. Zo leer je liedjes uit je hoofd te zingen en dans je op de leukste kinderliedjes uit verschillende kindermusicals! Daarnaast leer je de basisbeginselen van acteren, zoals het spelen van emoties, stemgebruik en improvisatie. Dit doen we in de vorm van leuke acteerspelletjes die de fantasie prikkelen en bijdragen aan persoonlijke en sociale vaardigheden zoals doorzettingsvermogen, samenwerking en zelfvertrouwen.

Voor jongens en meisjes

Deze cursus is voor meisjes en jongens die houden van dansen, zingen en toneelspelen. Ervaring is niet nodig. In december mag je meespelen in het Pepernotencircus in de grote zaal van de Lindenberg. Aan het einde van de cursus laten we tijdens Lindenberg Presenteert voor besloten publiek zien wat we allemaal geleerd hebben.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze Musicalklas kan je doorgaan met musical bij de Musicalklas 6-8 jaar.

Wie geeft er les?

Mariska Petrovic

Mariska is actrice, muzikante en theatermaker. In 2002 studeerde ze af aan Fontys Musicaltheater. Na haar studie verdiepte ze zich in diverse acteermethodes zoals Joe Weston, acteren voor de camera bij de Trap in Amsterdam en recent voltooide ze de Meisner Toneelacademie van Paul Dekker. Mariska speelde enkele gastrollen voor televisie en werkt momenteel aan een eigen solo-voorstelling genaamd Dollywood.

Als ZZP’er werkt Mariska sinds 2006 met veel plezier voor de Lindenberg: van het geven van muzieklessen in het (speciaal) onderwijs tot musical- en flamencolessen voor kinderen of het verzorgen van wekelijkse optredens in het Radboud ziekenhuis. 

Mariska zet deelnemers graag in hun kracht. De sfeer in de les is belangrijk zodat cursisten zich op hun gemak voelen bij Mariska en elkaar. Vanuit haar achtergrond als danseres werkt ze vaak lichaamsgericht en biedt ze tools om goed in contact te komen met jezelf.

 

Mariska is actrice, muzikante en theatermaker. In 2002 studeerde ze af aan Fontys Musicaltheater.…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps