Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Koor: Bianca castafiore (C)
€ 379,-
Bekijk opties

Koor: Bianca castafiore (C)

Icon/Docent Docent(en): Ineke van Hoogstraten

Icon/Lessen Aantal: 36 lessen

Icon/Datum Startdatum: 22 sep

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Gemengd koor met gepassioneerde zangers

Bianca Castafiore is een gepassioneerd en veelzijdig klein gemengd koor, dat a capella of met pianobegeleiding zingt. Het repertoire bestaat uit wereld- en streekmuziek, jazzy songs, ballads en klassieke muziek uit alle stijlperioden. In een energieke en prettige sfeer wordt elke woensdagavond flink gerepeteerd. Er is veel aandacht voor een mooie koorklank en de expressie van een lied.

Lees meer

Bijzondere concerten

Het seizoen wordt altijd afgesloten met een thematisch concert, dat ieder jaar verschillend van opzet is. Zo werden in “De Nacht” liederen gecombineerd met verhalenvertellers en in “De watergolven van Bianca” liederen over water gezongen tijdens een rondwandeling bij de Waal.

Naast het thematisch concert zijn er af en toe korte presentaties voor publiek.

Meezingen met het koor

Er is op dit moment alleen nog ruimte voor twee sopranen en goede mannenstemmen. Om de sfeer te proeven is iedereen welkom om vrijblijvend één keer mee te zingen. Bij interesse neemt de dirigent een korte stemtest af en wordt bekeken of de individuele stem in het koor past. Van de zangers wordt verwacht dat ze thuis, eventueel met behulp van midi-files, hun partij instuderen. Noten kunnen lezen is niet nodig.

Korting op een knipkaart

Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.


Wie geeft er les?

Ineke van Hoogstraten

Ineke geeft al jarenlang met veel enthousiasme, toewijding en creativiteit muziekles aan jong en oud. Uitgangspunt van de lessen is dat elke cursist, op het eigen niveau, plezier aan muziek kan beleven Met een veelzijdig (mede zelf te kiezen) repertoire en een persoonlijke aanpak worden cursisten uitgedaagd al hun mogelijkheden te ontwikkelen. Ineke organiseert concertjes waaraan alle leerlingen vrijblijvend kunnen deelnemen. Ineke studeerde Piano Klassiek en Schoolmuziek deed enkele jaren geleden de applicatieopleiding Koordirectie. Ze is actief als pianodocent en koordirigent.

Ineke geeft al jarenlang met veel enthousiasme, toewijding en creativiteit muziekles aan jong en…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

De verkoop van onze voorstellingen voor voorjaar 2022 start maandag 8 november om 10.00 uur.
Het programma staat maandag 1 november online.