Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd Leeftijd: 
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Koor: De Bop Follies (C,D)
€ 299,-
Bekijk opties

Koor: De Bop Follies (C,D)

Icon/Docent Docent(en): Kenny Jansen

Icon/Lessen Aantal: 36 lessen

Icon/Datum Startdatum: 15 september 2020

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

De Lindenberg wacht nog op een definitief corona-protocol van de overheid rondom samen zingen. Je kunt je al wel voor-inschrijven op deze cursus en zo een plekje reserveren. Eind augustus wordt besloten of we deze cursus definitief opstarten. Indien de cursus niet doorgaat krijg je hierover persoonlijk bericht en hoef je uiteraard niet te betalen.

De Bop Follies

Hou je van zingen? De Bop Follies ook! Bop Follies is een vocal group die al 30 jaar bestaat. In 2006 vond zij onderdak bij de Lindenberg. De dirigent verrast het koor regelmatig met nieuwe nummers en kwalitatieve arrangementen, om zo een gevarieerd repertoire op te bouwen, waarbij vocal jazz een van de uitgangspunten is. Daarnaast zingen de leden van de groep Nederlandstalige composities, wereldmuziek, enkele Broadway-klassiekers en zelfs wel eens een popsong-arrangement!

Lees meer

Kleine optredens, grote optredens

Platgetreden paden, daar houden de Bop Follies niet van! Optreden doen ze verschillende keren per jaar in en om Nijmegen, maar ook soms verder weg. Eens in de 2 à 3 jaar wordt er gewerkt aan een groter concert waarbij ook gekeken wordt naar een passend theatraal jasje.

Optreden moet je leren

Dat kan alleen door het te doen! Daarom is er tijdens de repetities aandacht voor houding en de technische kanten van zingen. En, aandacht voor persoonlijke presentatie en interpretatie, dramatische expressie en tekstbeleving.

Hou je van zingen?

Deze vocal group heeft plek voor enkele frisse stemmen. We zijn op zoek naar gevorderde zangers, enige kennis van noten lezen is een pré.
Kom een keer meezingen op dinsdagavond! En maak kennis met de leden en muziek. Plaatsing is wel afhankelijk van een stemtest en de behoefte aan versterking van de stemgroep.

Naast het zingen

Naast repeteren en optreden trekken de leden er 1 à 2 keer in het jaar samen op uit.

Wie geeft er les?

Kenny Jansen

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.