Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Lindenberg streetdance team 13-25 jaar (C)
€ 329,-
Bekijk opties

Lindenberg streetdance team 13-25 jaar (C)

Icon/Lessen Aantal: 33 lessen

Icon/Datum Startdatum:

Icon/Datum

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 13 - 25 jaar

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Streetdance/urban voor gevorderden

Bij het Lindenberg Streetdance Team word je op hoog niveau en tempo getraind en begeleid. We dansen vanuit verschillende urban-dansstijlen, waaronder streetdance en hiphop. Inzet, presentatie, lef en overtuiging door middel van eigen inbreng zijn bij deze cursus van groot belang!

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Voor jongeren

Het Lindenberg Streetdance Team is voor jongeren vanaf 13 jaar met danservaring. Twijfel je of je genoeg ervaring hebt, overleg dan eerst met de docent via cursussen@delindenberg.com. Er is geen maximumleeftijd voor het Lindenberg Streetdance Team. Het Lindenberg Streetdance Team treedt regelmatig op binnen en buiten de Lindenberg.

Kledingadvies

Voor deze cursus draag je een zwarte, lange stretchbroek zonder zakken, strepen en opdruk en jazzschoenen of sportschoenen. De sportschoenen moeten schoon zijn en een witte zool hebben. Buitenschoenen zijn niet toegestaan. Een flesje water meenemen is wel handig.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Locaties

De kaartverkoop voor voorstellingen voor seizoen 23/24 is gestart! Vanaf 31 mei staat het nieuwe cursusaanbod online en zijn de inschrijvingen open.