Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Lindenberg streetdance team 13-25 jaar (C)
€ 319,-
Bekijk opties

Lindenberg streetdance team 13-25 jaar (C)

Icon/Docent Docent(en): Isa McClain

Icon/Lessen Aantal: 33 lessen

Icon/Datum Startdatum: 23 sep

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 13 - 25 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Streetdance/urban voor gevorderden

Bij het Lindenberg Streetdance Team wordt je op hoog niveau en tempo getraind en begeleid. We dansen vanuit verschillende urban-dansstijlen, waaronder streetdance en hiphop. Inzet, presentatie, lef en overtuiging door middel van eigen inbreng zijn bij deze cursus van groot belang!

Lees meer

Voor jongeren

Het Lindenberg Streetdance Team is voor jongeren vanaf 13 jaar met danservaring. Twijfel je of je genoeg ervaring hebt, overleg dan eerst met de docent via cursussen@delindenberg.com. Er is geen maximumleeftijd voor het Lindenberg Streetdance Team. Het Lindenberg Streetdance Team treedt regelmatig op binnen en buiten de Lindenberg.

Kledingadvies

Voor deze cursus draag je een zwarte, lange stretchbroek zonder zakken, strepen en opdruk en jazzschoenen of sportschoenen. De sportschoenen moeten schoon zijn en een witte zool hebben. Buitenschoenen zijn niet toegestaan. Een flesje water meenemen is wel handig.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Wie geeft er les?

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps