Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

vanaf
Korting wordt later verrekend

Deze cursus is ingekort als gevolg van de lockdown, waardoor de inhoud mogelijk iets afwijkt van de omschrijving op de website. De prijs is aangepast naar de kortere cursusduur.

Locking 16+ (A,B,C) (UDA)
€ 69,-
Bekijk opties

Locking 16+ (A,B,C) (UDA)

Icon/Docent Docent(en): Ruben Verhoeven

Icon/Lessen Aantal: 5 lessen

Icon/Datum Startdatum: 15 jun

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 16 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Aldenhof

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Icon/Datum Opmerking: Deze cursus is ingekort als gevolg van de lockdown, waardoor de inhoud mogelijk iets afwijkt van de omschrijving op de website. De prijs is aangepast naar de kortere cursusduur.

Wat kun je verwachten?

Over locking
Locking is ontstaan in de jaren 70. Locking was oorspronkelijk onderdeel van de muziekstijl funk, dat los, sexy, langzaam en erg dansbaar was. Daardoor is locking erg herkenbaar aan zijn de oldschool bewegingen, die soms doen denken aan discobewegingen. Locking was de eerste hiphopstijl en kwam nog voor breakdance of popping. De dansstijl sloeg aan, en zelfs bekende artiesten gingen locking gebruiken. Zo bevat Michael Jackson zijn beroemde dansstijl veel elementen uit locking.

Lees meer

Wat gaan we doen?
Iedere week wordt er tijdens de locking les stilgestaan bij de basis van deze dansstijl. Na een intensieve warming-up wordt er tijdens de les gewerkt aan een choreografie en wordt er afgesloten met een locking jam.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is voor gevorderde hiphopdansers van 16 tot 21 jaar. Deze cursus vindt plaats in Lindenberg locatie Aldenhof.

Kledingadvies
Je mag tijdens deze cursus geen buitenschoenen aan en geen schoenen met witte zolen. Draag kleding waarin je goed kunt bewegen en neem een flesje water mee.

Meerdere danscursussen volgen?
Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.


Wie geeft er les?

Ruben Verhoeven

Ruben Chi, de artiestennaam van Ruben Verhoeven, is een Arnhemse bewegingskunstenaar en choreograaf. Deze baanbrekende interdisciplinair artiest zoekt in zijn werk steeds de grens op tussen beweging en muziek. Vijf keer op rij won hij de internationale danscompetitie Juste Debout Holland en hij is tevens winnaar van het befaamde Summer Dance Forever festival. Met Soulcypher bouwt Chi in Arnhem aan een duurzame hiphopdansgemeenschap.

Ruben Chi, de artiestennaam van Ruben Verhoeven, is een Arnhemse bewegingskunstenaar en...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Aldenhof

Aldenhof 13-90
6537 CD Nijmegen, Google maps

Het actuele cursusaanbod loopt tot de zomer. Binnenkort start de inschrijving voor cursusseizoen 21-22. Houd de website in de gaten.