Band: Bjoetiekees 12-16 jaar (B)

Band: Bjoetiekees 12-16 jaar (B)

Kees Molhoek

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 12 sep. di 17:15 - 18:15 32€ 295,00 Huidige pagina

Band voor jongeren

In deze Pop & Rock-band leer je naast bestaand pop-repertoire ook eigen nummers spelen. Speel je gitaar, saxofoon, trompet, piano, keyboard, accordeon, bas, drums of percussie? Dan is d­t je kans! Zangers en zangeressen zijn ook van harte welkom. Je repeteert in de gezellige huiskamerstudio van Kees en werkt samen met hem aan een podiumact waar de vonken van afspatten!

Pop & Rock-band

Dit is een Pop & Rockschool-band. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Video

Kees Molhoek

Pianist Kees Molhoek studeerde af aan het Arnhems Conservatorium voor piano klassiek én piano jazz/pop en laat sindsdien op verschillende muzikale terreinen van zich horen: hij speelt in diverse jazz- en popgroepen, is actief als studiomuzikant en als docent piano werkzaam bij de Lindenberg. Hij won het Haagse Jazzconcours en de Polaroid Jazz Award, was finalist van het prestigieuze Meervaart Jazzconcours, 2e- prijswinnaar van het Breda Jazzconcours en speelde op het North Sea Jazzfestival. Op de Lindenberg coördineert Kees de bands voor volwassenen en de daarbij behorende presentaties, zoals Heerlijke Momenten en Nijmeegse Nieuwe.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start12-09-2017
Dag dinsdag
Tijd 17:15 - 18:15
Docent(en) Kees Molhoek
Aantal lessen32
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 37
CursuscodeM0001 170112
Prijs *€ 295,00
Termijnen *7 x 43,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden