Band: Absolute beginners 12-16 jaar (A)

Band: Absolute beginners 12-16 jaar (A)

René Mulder

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 12 sep. di 19:20 - 20:20 32€ 295,00 Huidige pagina

In een bandje spelen

Pas op, we spelen het dak eraf! B-ware! is de band voor jongeren. Wat je nodig hebt? Twee oren en een instrument. Keyboards, piano's, drums, gitaar- en basversterkers en zanginstallatie zijn aanwezig. Noten kunnen lezen is niet per se nodig, kennis van akkoorden een must! Voorwaarde is dat je goed op je instrument kunt spelen of kunt zingen. Heb je altijd al in een bandje willen spelen? Grijp dan nu je kans!

Repeteren voor optredens

Je studeert met de band een aantal popnummers in en na vijftien lessen geef je het eerste optreden geven. B-ware! gaat minstens drie keer per jaar het podium op!

Voor jongeren met ervaring

B-ware! is voor jongeren tussen de 14 en 16 jaar die minstens drie jaar ervaring hebben op hun instrument. Het lezen en kunnen spelen van akkoordenschema's is een must.

Popnummers

Welke popnummers we spelen, beslissen we samen. Deze popliedjes kunnen hits van nu zijn, of wat oudere popmuziek. B-ware! heeft geen vaste muziekstijl, we doen alles in goed overleg.

Pop & Rockschoolband

Dit is een Pop & Rockschoolband. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Video

René Mulder

René Mulder studeerde pop- en jazzsaxofoon in Amsterdam en Arnhem. Hij zit al jaren in de meest uiteenlopende bands. Zo maakt hij deel uit van popgroepen, een salonorkest, salsabands, hot club de france, het circusorkest, big bands en nog veel meer.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start12-09-2017
Dag dinsdag
Tijd 19:20 - 20:20
Docent(en) René Mulder
Aantal lessen32
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 41
CursuscodeM0001 170116
Prijs *€ 295,00
Termijnen *7 x 43,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden