Muziek en beweging met peuters 3 jaar

Muziek en beweging met peuters 3 jaar

Antonet van den Bomen

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 24 jan. wo 10:40 - 11:30 12€ 129,00 Huidige pagina

Muziek maken met de allerkleinsten

In deze cursus ga je samen met je (klein-)kind muziek maken, zingen en muzikale bewegingsspelletjes doen. We leren spelenderwijs liedjes van vroeger, maar ook liedjes van nu. De kinderen kunnen allerlei ontdekkingen doen met eenvoudige muziekinstrumenten en klanken. Dit stimuleert hun muzikale ontwikkeling, hun ritmegevoel, motoriek en taalgevoel, maar is vooral heel leuk!

Speciaal voor peuters van 3 jaar

Deze cursus is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar met hun (groot)ouders/verzorgers. De laatste tien minuten van de les is er koffie en thee en tijd voor uitwisseling.

Muziekboekje

Je ontvangt een boekje waar alle aangeboden liedjes in verzameld kunnen worden. Zo heeft je kind een eigen muziekboekje en kunnen jullie thuis samen de liedjes herhalen.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kan je kind doorstromen naar Muziek met kleuters 4-5 jaar. Deze cursus is zonder begeleiding van ouders.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Antonet van den Bomen

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

 1. - Moeder van 3jarige peuter

  een wereld van muziek, zang en beweging waarvan mijn peutertje en ik erg hebben genoten. Met aansprekende liedjes en versjes die je thuis ook nog met plezier samen zingt.

 1. - Floor van Doornik

  Elke week een heel fijn uur om naar uit te kijken, lekker zingen en dansen!

 1. - Peutermoeder

  Met groot plezier gaan mijn zoontje en ik elke week naar muziekjuf Antonet. Ook dit seizoen hebben we weer volop genoten van haar leuke, leerzame en gezellige muzieklessen!

 1. - Peutermoeder cursus 2 jaar en cursus 3 jaar

  Ervaren docente die elke individuele peuter tijdens het gevarieerde programma in zijn kracht kan zetten. Leuk om samen met je kind te doen!

 1. - Peutermoeder

  Ervaren docente die elke individuele peuter tijdens het gevarieerde programma in zijn kracht kan zetten. Leuk om samen met je kind te doen!

 1. - afdeling Cursussen

  Op zondag 5 juni 2016 is het Open Dag de Lindenberg. Cursussen en lessen presenteren zich in de Lindenberg zelf èn in het centrum van Nijmegen. Docenten en medewerkers zijn aanwezig voor het geven van informatie. Eind mei staat het programma van de Open Dag vermeld op de website. Je bent voor deze Open Dag van harte uitgenodigd. Aan de start van het cursusseizoen in september en bij de startweek van de korte cursussen in januari/februari zetten we letterlijk alle deuren open tijdens de OpenDeurWeek. Tijdens deze week kun je de eerste lessen van de meeste cursussen gratis volgen. Op de website staat begin september in het speciale overzicht vermeld welke cursussen meedoen aan de OpenDeurWeek.

 1. - Laura van der Beek

  Beste dames en heren, Is het ook mogelijk om een proefles te volgen? Met vriendelijke groet, Laura van der Beek

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start24-01-2018
Dag woensdag
Tijd 10:40 - 11:30
Docent(en) Antonet van den Bomen
Aantal lessen12
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 21
CursuscodeM0001 170149
Prijs *€ 129,00
Termijnen *2 x 70,75 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden