Band: Groovepilots 12-18 jaar (B)

Band: Groovepilots 12-18 jaar (B)

Maarten Voortman

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 11 sep. ma 19:15 - 20:15 32€ 295,00 Huidige pagina

Jongerenband met mix aan stijlen

Zoals Kyteman in 2009 bewees is het mengen van stijlen zoals jazz en hiphop nog hip als altijd. Elke maandag gaan we los met solo's op stukken van Herbie Hancock, Stevie Wonder, John Mayer en andere goden uit de muziek. Alles is mogelijk als je improviseert, en dat is het belangrijkste dat je kan leren in deze band. We besteden aandacht aan timing en groove, communicatie, beleving, en hier en daar komt er een stevig stuk theorie aan bod. Geen beginnersband, wel een band voor elke kitten die een cat wil worden.

Bezetting van de band

Er is plaats voor beatcreators (laptop), blazers, strijkers, keys, gitaar, bass, drums/percussionisten en zangers met goede oren en een open mind.

Pop & Rock

Dit is een Pop & Rockschoolband. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Video

Maarten Voortman

Maarten Voortman (1987) speelt sinds jaar en dag piano en studeert momenteel de Master Jazz Piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij heeft een voorliefde voor geïmproviseerde muziek zoals jazz, blues en pop. Sinds 2010 is hij werkzaam bij de Lindenberg, waar hij naast pianolessen ook The Jazz Pilots coacht. In de les draait het om het ontwikkelen van muzikaliteit, het muzikale gehoor en het ontdekken van allerlei soorten muziek.

  1. - Lindenberg

    Beste Nieke, wat leuk dat je graag in een van onze bandjes wilt komen zingen. Echter op dit moment zijn zo goed als alle bandjes compleet. Het beste dat je kunt doen is inschrijven voor een bandje, en daar je opmerking bij zetten. Onze coördinator kan dan gaan kijken waar er mogelijk nog plaats is. Mocht er geen plaats zijn, dan krijg je daar bericht van en kun je je in mei as. aanmelden voor seizoen 18-19. Heb je nog vragen, neme gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet.

  1. - Nieke

    Hallo, Mij lijkt het heel leuk om mee te doen aan deze band. Ik ben 16 jaar en ik zou graag als zangeres erbij willen. Ik zing al mijn hele leven en heb altijd al in een bandje gewilt. Kwa instrumensen bespelen kan ik vanalles wat, en ik ben best wel muzikaal dus als het gaat om nieuwe dingen leren, ja leuk !! Vriendelijke groetjes: Nieke wijkniet

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start11-09-2017
Dag maandag
Tijd 19:15 - 20:15
Docent(en) Maarten Voortman
Aantal lessen32
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 41
CursuscodeM0001 170281
Prijs *€ 295,00
Termijnen *7 x 43,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden