Band: Pitch 12-16 jaar (B)

Band: Pitch 12-16 jaar (B)

Aldo Spadaro

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 13 sep. wo 19:20 - 20:20 32€ 295,00 Huidige pagina

Band voor jongeren

Je bent jong en je wilt lekker spelen in een band? Kom maar op! Pitch is een popband voor de jongste rockers die bijvoorbeeld uit het basispakket komen of minstens twee jaar les hebben gehad. Met een goede instelling en het kunnen spelen van akkoorden zit je goed.

Optredens

Samen gaan we op zoek naar geschikte popliedjes die iedereen kan spelen en zingen. Dat kan van alles zijn! We studeren een paar nummers in en na vijftien lessen geven we een optreden. Pitch gaat minstens drie keer per jaar het podium op!

Voor jongeren met ervaring

Pitch is voor jongeren van 11 tot 14 jaar die minstens twee jaar ervaring hebben op hun instrument. Het kunnen spelen van akkoorden is belangrijk.

Pop & Rock-band

Dit is een Pop & Rockschool-band. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Video

Aldo Spadaro

Aldo Spadaro is als veelzijdig gitarist en muzikant actief in pop, rock, jazz en gypsyjazz. Zijn muzikale roots liggen in blues, veel 60’s en 70’s muziek en Rock and Roll. Aldo Spadaro is afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie in 2007. Na een half jaar muzikale verdieping in Budapest aan het KZS Instituut heeft hij verder gestudeerd aan het Artez Conservatorium in Arnhem, richting Jazz en Pop.

Momenteel is hij live vaak te zien met zijn band Landmark 105, waarmee in 2014 het debuutalbum werd opgenomen. Verder speelt hij in de bands Voyage Sans Fin (gypsyjazz), Any Vegetable (crossover) en losse projecten. Meer info over Aldo Spadaro is vind je op www.aldospadaro.com.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start13-09-2017
Dag woensdag
Tijd 19:20 - 20:20
Docent(en) Aldo Spadaro
Aantal lessen32
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 41
CursuscodeM0001 170292
Prijs *€ 295,00
Termijnen *7 x 43,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden