Band: Pleeboy & the peasant 11-14 jaar (B)

Band: Pleeboy & the peasant 11-14 jaar (B)

Aldo Spadaro

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 13 sep. wo 17:15 - 18:15 32€ 295,00 Huidige pagina

Band voor jonge rockers

Young & Rocking! Een jonge band met een frisse sound, die niet alleen covers meer speelt, maar ook experimenteert met eigen nummers. Er is plek voor jonge rockers die al een paar jaar les hebben op hun instrument.

Pop-instrumenten

Met de gebruikelijke popinstrumenten (basgitaar,drums, electrische gitaren, piano (kb) en zang) wordt er wekelijks gerepeteerd. We bouwen een repertoire op dat bestaat uit pop/rocknummers die iedereen kent. Er wordt meestal zonder bladmuziek gespeeld.

Pop & Rock-band

Dit is een Pop & Rockschool-band. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Video

Aldo Spadaro

Aldo Spadaro is als veelzijdig gitarist en muzikant actief in pop, rock, jazz en gypsyjazz. Zijn muzikale roots liggen in blues, veel 60’s en 70’s muziek en Rock and Roll. Aldo Spadaro is afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie in 2007. Na een half jaar muzikale verdieping in Budapest aan het KZS Instituut heeft hij verder gestudeerd aan het Artez Conservatorium in Arnhem, richting Jazz en Pop.

Momenteel is hij live vaak te zien met zijn band Landmark 105, waarmee in 2014 het debuutalbum werd opgenomen. Verder speelt hij in de bands Voyage Sans Fin (gypsyjazz), Any Vegetable (crossover) en losse projecten. Meer info over Aldo Spadaro is vind je op www.aldospadaro.com.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start13-09-2017
Dag woensdag
Tijd 17:15 - 18:15
Docent(en) Aldo Spadaro
Aantal lessen32
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 41
CursuscodeM0001 170400
Prijs *€ 295,00
Termijnen *7 x 43,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden