Muziekles 1e jaar (duo-les en samenspel) 8-10 jaar Brakkenstein

Muziekles 1e jaar (duo-les en samenspel) 8-10 jaar Brakkenstein

Muziek Docenten voor 8-12 jaar

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Aldenhof in overleg i.o. in overleg 38€ 415,00Meer informatie >
Brakkenstein in overleg i.o. in overleg 38€ 415,00 Huidige pagina
Centrum in overleg i.o. in overleg 38€ 415,00Meer informatie >
Lent in overleg i.o. in overleg 38€ 415,00Meer informatie >
Oosterhout in overleg i.o. in overleg 38€ 415,00Meer informatie >

Les op een instrument voor kinderen

Weet jij al welk muziekinstrument je wilt gaan spelen of dat je wil zingen? Dan is ons vier-jarig muziektraject iets voor jou! Je kunt kiezen tussen duoles en samenspel of indivduele les en samenspel. In het muziekpakket Brakkenstein krijg je iedere week les op een instrument, waarvoor thuis natuurlijk geoefend moet worden. Dit heet instructieles. Daarnaast ga je met andere kinderen samen muziek maken in het starters of leerlingenorkest van Opleidingsharmonie Nijmegen.

Al na een paar maanden treed je op voor publiek. Je sluit het jaar af met een spetterende uitvoering in de grote zaal van de Lindenberg. Plek genoeg voor al je vrienden en familie!Je hoeft geen instrument te kopen, die worden beschikbaar gesteld door het orkest en je krijgt 15% korting op het lesgeld, maar je moet dan natuurlijk wel lid worden van Stichting Opleidingsharmonie Nijmegen!

Welke instrumenten kun je bespelen?

In Brakkenstein kun je les krijgen op de volgende instrumenten: : blokfluit, klarinet, saxofoon, trompet, cornet, hoorn, trombone en bariton. Je kunt ook zangles volgen.

Leerdoelen van de Muziekles

Wie dit leertraject volgt, werkt aan de volgende vaardigheden:

- muzikale vaardigheden en kennis

- instrumentale vaardigheden en kennis

- creatieve vaardigheden

- sociale vaardigheden

- een zelfstandige leerhouding.

Lesrooster Muziekles

Het Muziekpakket bestrijkt een periode van vier jaar.

De orkestrepetitie is elke week op dinsdag. De instructielessen vinden op twee verschillende dagen plaats.


Voor Lindenberg Brakkenstein gelden de volgende tijden voor de orkestrepetities:

- startersorkest: dinsdag 18.20-19.00 uur;

- jeugdorkest: dinsdag 19.00-20.00 uur.

Instrument van het orkest

Je hoeft geen instrument te kopen, die worden beschikbaar gesteld door het orkest en je krijgt 15% korting op het lesgeld, maar je moet dan natuurlijk wel lid worden van Stichting Opleidingsharmonie Nijmegen! Kijk ook eens op www.harmonietarcisius.nl

Muziek Docenten voor 8-12 jaar

Het docententeam muziekles en samenspel 8-12 jaar, bestaat uit een aantal bevlogen muzikanten, die zich hebben gespecialiseerd in het omgaan met en arrangeren voor samenspelgroepen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

Naast het volgen van bijscholingen, werken zij intensief samen om de kwaliteit van het materiaal en de lessen op een hoog niveau te houden. Want naast het eigen maken van je instrument, kunnen deze docenten je ook leren hoe je moet luisteren, gelijk spelen en improviseren.

Deze enthousiaste docenten zorgen ervoor dat je minimaal 2 maal per jaar kunt optreden voor je vrienden, ouders en bekenden.

 1. - Cursussen

  Hallo Michelle, Leuk dat Julian in Oosterhout gitaarles wilt gaan volgen. Wij geven in Oosterhout op maandag en op donderdag gitaarlessen. In hoeverre er op bepaalde tijden nog ruimte is weten we niet, omdat de docenten dat in overleg met de cursist vastleggen. Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op.

 1. - Michelle vroom

  Beste, Onze zoon Julian (bijna 9 jaar) wilt graag gitaarles. Wat zijn de mogelijkheden in Oosterhout? Ik hoor graag een reactie. Groet, Michelle

 1. - Lindenberg

  Hallo Dorien, de lestijden en dagen voor individuele lessen worden in overleg door de cursist en docent vastgesteld, dus kunnen we je geen tijden of dagen geven. Eind april staat ons aanbod voor het nieuwe seizoen op onze website en kun je weer inschrijven. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

 1. - Dorien Hagels

  Goedemiddag, Ik vroeg me af of de lestijden van de individuele lessen (ic Keyboard) voor vlg jaar al bekend zijn. Lesdag en ev lestijd. Groet, Dorien Hagels

 1. - Dorien Hagels

  lestijden

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Dag in overleg
Tijd in overleg
Docent(en) Muziek Docenten voor 8-12 jaar
Aantal lessen38
Frequentiewekelijks
Locatie Brakkenstein
CursuscodeM0001 170713
Prijs *€ 415,00
Termijnen *8 x 53,44 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden