Band: startersband 11-14 jaar (A)

Band: startersband 11-14 jaar (A)

Jeroen Kurpershoek

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 12 sep. di 18:15 - 19:15 32€ 295,00 Huidige pagina

Band met een rauw randje

The Bronuts is een gezellige band die popmuziek maakt met een rauw randje. Er wordt muziek van nu gespeeld en af en toe een klassieker. De band is sinds 2012 samen.

De coach

Jeroen is de bandcoach. Hij wordt 'gezellig maar soms ook streng' genoemd. In overleg bepaalt hij wat de band gaat spelen en hij schrijft het nummer uit in een vormschema. Daarna helpt hij met het instuderen van het liedje.

Pop & Rock-band

Dit is een Pop & Rockschool-band. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Video

Jeroen Kurpershoek

Jeroen Kurpershoek studeerde aan de Rockacademie van Fontys Hogescholen Tilburg. Hij speelt gitaar en basgitaar, schrijft eigen nummers en produceert muziek in zijn home-studio. In zijn lessen is eigen motivatie belangrijk- hij geeft les op maat. Zoek samen met hem uit wat je helden spelen en speel ze na! Aan de hand daarvan worden toonladders en theorie uitgelegd. Het spelen op gehoor krijgt in zijn lessen veel aandacht. Makkelijker kunnen we oefenen niet maken, wel leuker!

Als bandcoach helpt Jeroen je zoeken naar de eigenheid van de band, en hoe dat uit te bouwen. Ben je verlegen? Dan zijn kleine kwetsbare liedjes misschien een mooie keuze. Ben je energiek? Dan is punkrock misschien een betere optie. Niets is slecht als je het om kan zetten naar muziek!

Jeroen heeft een uitgebreide bandervaring en is nog steeds actief bezig in bands als muzikant en als producer. Zo speelt hij o.a. bij Avalene (basgitaar), Jeroen Kurpershoek (basgitaar, gitaar en zang), Johanna Klaassen (gitaar) en Konstrukto (producer, gitaar en basgitaar).

Naast zijn eigen home-studio heeft Jeroen partijen ingespeeld voor anderen, zoals DJ Galaga (Is this love: gitaar en basgitaar) en Lucky Fons III.

Meer over Jeroen Kurpershoek: www.jeroenkurpershoek.nl.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start12-09-2017
Dag dinsdag
Tijd 18:15 - 19:15
Docent(en) Jeroen Kurpershoek
Aantal lessen32
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 40
CursuscodeM0001 170840
Prijs *€ 295,00
Termijnen *7 x 43,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden