Band: The new jukebox 11-14 jaar (B)

Band: The new jukebox 11-14 jaar (B)

Bjorn Tinga

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Aldenhof 13 sep. wo 18:30 - 19:30 32€ 295,00 Huidige pagina

De eerste band

The New Jukebox is een Pop & Rockband voor muzikanten van 11 tot 14 jaar. Zij hebben al een paar jaar ervaring op hun instrument. De meesten hebben ook al in een band gespeeld.

Tijdens de repetities wordt met veel plezier en ijver gewerkt. Het is een lust voor oog en oor om deze kids aan het werk te zien! En ze treden natuurlijk op op De Eerste Klap Aldenhof, Live on Stage en het A-GoGo-festival.

Video

Bjorn Tinga

Björn Tinga begon op zijn achtste met klassiek piano. Op zijn zestiende switchte hij naar jazzpiano, een jaar later werd hij toegelaten tot het conservatorium. Tijdens zijn studie leerde hij ook percussie-instrumenten en gitaar bespelen. Hij arrangeert voor bands en schrijft zelf jazz-, latin- en soulnummers. Deze veelzijdigheid weet hij goed in te zetten bij de Lindenberg, waar hij veel verschillende bands en ensembles begeleidt.

Björn’s leerlingen houden van zijn bekwame aanpak en de gezelligheid in de les. Over zijn lessen zegt Björn: "Elke leerling heeft zijn eigen manier van leren en zijn eigen muzikale wensen. Daar ga ik heel serieus mee om. Ik stem mijn werkwijze af op de leerling. Zo lukt het mij om iedereen met voldoening muziek te laten maken. Als de leerling met plezier komt en met plezier gaat, ben ik zelf ook heel blij."

  1. - Lindenberg

    Via Stichting Leergeld Nijmegen kan er een vergoeding voor cursusgeld worden aangevraagd. Je kunt met Stichting Leergeld contact opnemen 024-323 76 44. Meer informatie over vergoeding via Stichting Leergeld vind je op deze website onder "cursussen" en vervolgens "Stichting Leergeld". Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

  1. - alhaij

    hoi allemaal ik ben alhaij en ik wil me aanmelden bij jullie maar kunnen jullie de prijs wat lager doen omdat dan moeten alle ouders veel betalen en mij moeder

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start13-09-2017
Dag woensdag
Tijd 18:30 - 19:30
Docent(en) Bjorn Tinga
Aantal lessen32
Frequentiewekelijks
Locatie Aldenhof
Studio 8
CursuscodeM0001 170847
Prijs *€ 295,00
Termijnen *7 x 43,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden