Zang: popzingen 8-10 jaar (A,B)

Zang: popzingen 8-10 jaar (A,B)

Monic Kersten

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 22 jan. ma 16:15 - 17:00 15€ 149,00 Huidige pagina
Brakkenstein 24 jan. wo 12:45 - 13:30 15€ 149,00Meer informatie >
Lent 25 jan. do 15:30 - 16:15 15€ 149,00Meer informatie >

Zangles

Wil jij graag zangles en heb je een voorkeur voor het zingen van popmuziek, dan zit je bij deze cursus op de juiste plek! In een groep van maximaal zes leerlingen ga je zowel solo als samen zingen. Je leert hoe je je stem beter kunt gebruiken, hoe je met je ademhaling omgaat tijdens het zingen, hoe het is om door een microfoon te zingen en hoe je een liedje zo goed mogelijk presenteert. Ook gaan we leren hoe je een tweede stem kunt zingen. We zingen Nederlandse en Engelstalige popliedjes. Er is ook ruimte voor eigen inbreng wat betreft nummers, dus neem vooral je eigen favoriete nummers mee!

Leeftijd en niveau

Popzingen wordt aangeboden in verschillende leeftijdscategorieen (8-12 jaar, 8-10 jaar, 10-12 jaar, 12-16 jaar en 13-17 jaar), op verschillende locaties en op verschillende niveaus: A, B, en C. A staat voor beginners, C staat voor gevorderd.

Presenteren

Je podiumpresentatie en het zingen voor publiek is wat ons betreft een belangrijk onderdeel van het leerproces. Spannend, maar vooral heel leuk en leerzaam. Ook deze cursus sluit af met een eindpresentatie.

Vervolgmogelijkheden

Je kunt blijven zingen bij de cursus Popzingen tot je 17 jaar bent. Ben je 11 jaar of ouder, dan kun je je ook aansluiten bij de Pop en Rockschool. Bij deze school ga je, naast je techniek-zangles ook zingen in een band. Je kunt je ook los aanmelden voor een band naast je cursus popzingen.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden.

Monic Kersten

Monic Kersten is sinds haar afstuderen in 1991 aan het Conservatorium werkzaam als zangdocent. Ook heeft ze heel veel ervaring opgedaan als zangeres in allerlei jazz en popformaties. In 2003 kwam haar CD 'Land of Dreams'uit. Hierop zijn ook een aantal eigen composities te horen.

In de zanglessen probeert ze in te zoomen op het niveau en wensen van de individuele leerling, maar ook in de groepslessen is dit een speerpunt.

 1. - afdeling Cursussen

  Fijn dat je dochter een leuke les heeft gehad bij popzingen! Op dit moment zijn er nog slechts een paar plaatsen vrij bij Popzingen op maandag. Vanzelfsprekend mag je je dochter dit weekend aanmelden voor de cursus Popzingen. We kunnen helaas niet garanderen of de plaatsen dan nog vrij zijn. Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

 1. - Dena Jamalzadeh

  Hallo, Dena onze dochter was op 23 januari bij proefles popzingen. Zij vindt het erg leuk. In principe willen we haar opgeven voor deze cursus maar graag wachten we het af tot donderdag aanstaande. Zij gaat de Musicalclass bijwonen. hierna maakt ze haar keuze kenbaar. Mogen we haar (indien ze voor popzingen kiest) tegen dit weekend inschrijven? Met vriendelijk groet, Ouders van Dena

 1. - planning en informatie

  Hallo, Pomme is van harte welkom op de maandag om 16.15 uur. Veel plezier!

 1. - Pomme van Schaijk

  Graag hoor ik of pomme op de maandag nog kan instromen. Pomme is 8 jr.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start22-01-2018
Dag maandag
Tijd 16:15 - 17:00
Docent(en) Monic Kersten
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 21A
CursuscodeM0001 170865
Prijs *€ 149,00
Termijnen *3 x 53,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden