Muziekles 6-7 jaar (duo/groepsles) Lent

Muziekles 6-7 jaar (duo/groepsles) Lent

Muziek Docententeam voor 6-7 jaar

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Aldenhof in overleg i.o. in overleg 38€ 399,00Meer informatie >
Brakkenstein in overleg i.o. in overleg 38€ 399,00Meer informatie >
Centrum in overleg i.o. in overleg 38€ 399,00Meer informatie >
Lent in overleg i.o. in overleg 38€ 399,00 Huidige pagina
Oosterhout in overleg i.o. in overleg 38€ 399,00Meer informatie >

Les op instrument

Ben je 6 of 7 jaar en weet jij al welk instrument je wilt leren bespelen, dan kun je starten met muziekles. Hieronder kun je zien op welke instrumenten je les kunt krijgen in deze leeftijdscategorie. Naast het leren bespelen van het instrument is er veel aandacht voor samenspel en algemene muzikale vorming (AMV). Tijdens de cursus bezoeken groepjes van verschillende instrumenten elkaar waardoor je ook leert samenspelen met andere instrumenten en er een echt orkestje ontstaat.

Les in een groepje van 2, 3 of 4 kinderen

De lessen worden gegeven in groepjes van 2 tot 4 kinderen, die allemaal les krijgen op hetzelfde instrument. Een les duurt, afhankelijk van het aantal deelnemers 30 tot 45 minuten. Wil je liever individuele les? Ga dan terug naar het cursusoverzicht en selecteer de cursus Muziekles 6-7 jaar (individuele les).

Instrumenten

Voor deze cursus heb je je eigen instrument nodig, zodat je ook thuis kunt oefenen. Je kunt deze muzieklessen volgen op verschillende locaties. De instrumenten waar je les op kunt krijgen verschillen per locatie:

Centrum
Accordeon, viool, gitaar, blokfluit, cello, cornet, drums, dwarsfluit, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, piano, saxofoon, trombone, trompet.

Aldenhof
Viool, gitaar, drums, dwarsfluit, keyboard, piano, saxofoon.

Lent
Gitaar, blokfluit, viool, dwarsfluit, keyboard, klarinet, piano, saxofoon.

Brakkenstein
Cornet, klarinet, saxofoon, trombone, trompet, hoorn, gitaar.

Oosterhout
Keyboard, (elektrische) gitaar, basgitaar, piano, saxofoon.

Moet je nog een instrument kopen? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij verschillende winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Inschrijven

Selecteer de gewenste locatie en klik op inschrijven. Op het inschrijfformulier kun je aangeven op welk instrument je les wilt krijgen en hoeveel ervaring je hebt. Daar kun je ook je voorkeur voor een lesdag opgeven. Eén van onze docenten neemt persoonlijk contact op om de lesdag en-tijd concreet af te spreken.

Presenteren

Het spelen voor publiek en een podium bieden aan je talent is wat ons betreft een belangrijk onderdeel van het leren spelen. Spannend, maar vooral heel leuk en leerzaam. Je speelt in ieder geval mee in een kerstconcertje en de slotpresentatie van alle muziekles-kinderen in onze Steigerzaal.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kun je doorstromen naar ons muziekles-traject voor kinderen van 8-12 jaar, waar je naast je les op je instrument een samenspel-les krijgt aangeboden. Ook kun je doorstromen naar onze groepslessen gitaar of popzingen.

Proefles volgen of later instromen?

Twijfel je nog over je instrument? Dan adviseren wij je om de cursus Instrument4you: instrumentenorientatie te volgen. Hier kun je kennismaken met verschillende instrumenten en krijg je de kans een instrument wat intensiever te verkennen. Daarnaast kun je ook een proefles individuele muziekles aanvragen. Omdat een docent dan speciaal voor jou komt, zijn daar wel kosten aan verbonden. Later instromen bij muziekles is bijna altijd nog mogelijk, informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22.

Muziek Docententeam voor 6-7 jaar

Het docententeam muziekles 6-7 jaar bestaat uit speciaal opgeleide docenten, die zich hebben gespecialiseerd in het geven van muziekles aan jonge kinderen. De manier van lesgeven sluit aan op het ontwikkelingsniveau van deze leerlingen: met veel fantasie! Spelenderwijs ontdekken ze hun instrument en de muziektheorie. Enthousiast werkt dit docententeam aan het realiseren van een kwalitatief hoogstaande cursus.

  1. - Barbra

    Beste, mijn dochter van 7 wil graag een proefles gitaarspelen. Kunt u mij hierover bellen? 06 27562145 Bvdank,

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Dag in overleg
Tijd in overleg
Docent(en) Muziek Docententeam voor 6-7 jaar
Aantal lessen38
Frequentiewekelijks
Locatie Lent
CursuscodeM0001 170908
Prijs *€ 399,00
Termijnen *8 x 51,44 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden