Zang: popzingen 13-17 jaar (B,C)

Zang: popzingen 13-17 jaar (B,C)

Lisa Kezer

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 11 sep. ma 17:15 - 18:15 15€ 165,00Meer informatie >
Centrum 22 jan. ma 17:15 - 18:15 15€ 165,00 Huidige pagina

Zangles voor jongeren

Zing je graag en wil je daar beter in worden? In deze cursus ga je popnummers zingen die je zelf uitzoekt, bijvoorbeeld op Youtube. Je gaat solo zingen, maar ook meerstemmig of met achtergrondkoortjes. Je ontdekt wat er allemaal mogelijk is met je stem en je leert hoe een nummer nou eigenlijk in elkaar zit. Hoe hoog of hoe laag kun je zingen? Wat is timing? Je gaat liedjes een eigen interpretatie geven. Ook ga je werken aan je presentatie.

Lisa Kezer

Lisa Kézér is zangeres en treedt elke week op met haar bands. Ook schrijft ze haar eigen liedjes. Direct na haar afstuderen aan het conservatorium in Arnhem startte ze met zanglessen geven op de Lindenberg. Ze houdt ervan iedereen aan het zingen te krijgen en samen op een speelse manier de muziek te onderzoeken. Een goeie basis en een eigen persoonlijkheid in het zingen ziet ze als de mooiste uitdaging. Momenteel studeert ze voor haar master Vocal Leadership in Tilburg. Kijk voor meer informatie op haar website www.lisake.com.

  1. - planning

    De cursus is een groepscursus voor maximaal 9 inschrijven. De cursus is voor niveau B, C: voor de iets en meer gevorderde zanger.

  1. - Jose Groenen

    Hallo, Ik zoek voor mijn dochter van bijna 14 een eerste cursus popzingen. Is deze cursus een groepscursus (met hoeveel personen?) of is dit een individuele cursus? Is dit een goede cursus om te starten, of zijn er nog betere alternatieven?

  1. - harry potma

    Beste Lindenberg, Ik zoek voor mijn dochter (die is al bij jullie bekend - Hiek Sparreboom-piano) een eerste cursus pop-zingen. Het liefst in de Aldenhof. Nu kom ik alleen iets tegen op de woensdag wat dan weer confliceert met andere activiteiten. Zijn er nog andere mogelijkheden? Kunt u wat informative geven? Misschien het handigste als de betreffende person met min kan bellen. Alvast bedankt!! Harry Potma 06-22977784

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start22-01-2018
Dag maandag
Tijd 17:15 - 18:15
Docent(en) Lisa Kezer
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 21
CursuscodeM0001 170928
Prijs *€ 165,00
Termijnen *3 x 59,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden