Zang: popzingen 13-17 jaar (B,C)

Zang: popzingen 13-17 jaar (B,C)

Lisa Kezer

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 22 jan. ma 17:15 - 18:15 15€ 165,00 Huidige pagina

Zangles

Wil jij graag zangles en heb je een voorkeur voor het zingen van popmuziek, dan zit je bij deze cursus op de juiste plek! In een groep van maximaal zes leerlingen ga je zowel solo als samen zingen. Je leert hoe je je stem beter kunt gebruiken, hoe je met je ademhaling omgaat tijdens het zingen, hoe het is om door een microfoon te zingen en hoe je een liedje zo goed mogelijk presenteert. Ook gaan we leren hoe je een tweede stem kunt zingen. We zingen Nederlandse en Engelstalige popliedjes. Er is ook ruimte voor eigen inbreng wat betreft nummers, dus neem vooral je eigen favoriete nummers mee!

Leeftijd en niveau

Popzingen wordt aangeboden in verschillende leeftijdscategorieen (8-12 jaar, 8-10 jaar, 10-12 jaar, 12-16 jaar en 13-17 jaar), op verschillende locaties en op verschillende niveaus: A, B, en C. A staat voor beginners, C staat voor gevorderd.

Presenteren

Je podiumpresentatie en het zingen voor publiek is wat ons betreft een belangrijk onderdeel van het leerproces. Spannend, maar vooral heel leuk en leerzaam. Ook deze cursus sluit af met een eindpresentatie.

Vervolgmogelijkheden

Je kunt blijven zingen bij de cursus Popzingen tot je 17 jaar bent. Ben je 11 jaar of ouder, dan kun je je ook aansluiten bij de Pop en Rockschool. Bij deze school ga je, naast je techniek-zangles ook zingen in een band. Je kunt je ook los aanmelden voor een band naast je cursus popzingen.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden.

Lisa Kezer

Lisa Kézér is zangeres en treedt elke week op met haar bands. Ook schrijft ze haar eigen liedjes. Direct na haar afstuderen aan het conservatorium in Arnhem startte ze met zanglessen geven op de Lindenberg. Ze houdt ervan iedereen aan het zingen te krijgen en samen op een speelse manier de muziek te onderzoeken. Een goeie basis en een eigen persoonlijkheid in het zingen ziet ze als de mooiste uitdaging. Momenteel studeert ze voor haar master Vocal Leadership in Tilburg. Kijk voor meer informatie op haar website www.lisake.com.

  1. - planning

    De cursus is een groepscursus voor maximaal 9 inschrijven. De cursus is voor niveau B, C: voor de iets en meer gevorderde zanger.

  1. - Jose Groenen

    Hallo, Ik zoek voor mijn dochter van bijna 14 een eerste cursus popzingen. Is deze cursus een groepscursus (met hoeveel personen?) of is dit een individuele cursus? Is dit een goede cursus om te starten, of zijn er nog betere alternatieven?

  1. - harry potma

    Beste Lindenberg, Ik zoek voor mijn dochter (die is al bij jullie bekend - Hiek Sparreboom-piano) een eerste cursus pop-zingen. Het liefst in de Aldenhof. Nu kom ik alleen iets tegen op de woensdag wat dan weer confliceert met andere activiteiten. Zijn er nog andere mogelijkheden? Kunt u wat informative geven? Misschien het handigste als de betreffende person met min kan bellen. Alvast bedankt!! Harry Potma 06-22977784

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start22-01-2018
Dag maandag
Tijd 17:15 - 18:15
Docent(en) Lisa Kezer
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 21
CursuscodeM0001 170928
Prijs *€ 165,00
Termijnen *3 x 59,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden