Gitaar: starterscursus 8-10 jaar (A)

Gitaar: starterscursus 8-10 jaar (A)

Daniel Fanego

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 24 jan. wo 15:00 - 15:45 15€ 149,00Meer informatie >
Brakkenstein 26 jan. vr 16:00 - 16:45 15€ 149,00 Huidige pagina

Gitaar spelen voor kinderen

Bij deze cursus leer je de basistechnieken van het spelen op de gitaar. Je leert liedjes, melodieen, riffs en akkoorden spelen. Je maakt kennis met noten lezen en leert op het gehoor te spelen en er is veel aandacht voor samenspel. Plezier in het samen muziek maken staat bij deze cursus voorop en je legt een goede basis voor je muzikale carriere op de gitaar.

Gitaar spelen in een groepje

De lessen worden gegeven in groepjes van 4 tot 6 kinderen en is geschikt voor kinderen van 8, 9 en 10 jaar. Deze cursus wordt aangeboden op niveau A en B, waarbij A staat voor beginners en B voor iets verder gevorderd (vervolg op A).

Locaties Brakkenstein en Centrum

Deze cursus wordt specifiek aangeboden in Brakkenstein, omdat op deze locatie geen mogelijkheid is om op gitaar ons muziekles-traject 8-10 jaar te volgen. Ben je bereid wat verder te reizen voor je gitaarles, dan raden wij ons muziekles (duoles en samenspel) 8-10 jaar van harte aan.
Voor kinderen die wel het muziekles-traject 8-10 jaar willen gaan volgen, maar niet meer kunnen instromen bieden wij deze cursus in januari ook in onze hoofdvestiging in het centrum, zodat kinderen alvast kunnen starten en in september verder kunnen bij Muziekles.

Instrument

Voor deze cursus heb je een eigen gitaar nodig, zodat je ook thuis kunt oefenen. Heb je nog geen gitaar? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij verschillende winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Presenteren

Tijdens de laatste les laten we horen wat we geleerd hebben en mogen ouders, broertjes en zusjes en opa en oma naar jullie komen luisteren.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kun je je verder verdiepen op de gitaar bij onze muziekles-trajecten. Afhankelijk van je leeftijd kun je deelnemen aan Muziekles 8-10 jaar (instructieles en samenspelgroep) of je aansluiten bij de Pop & Rockschool 11-20 jaar, waarbij je naast je instructieles ook gaat spelen in een band. Beide trajecten zijn ook voor andere instrumenten te volgen. Bekijk deze cursussen in ons cursusoverzicht.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Daniel Fanego

Daniël Fanego is geboren in Buenos Aires, Argentinië. Hij is afgestudeerd aan het Conservatorium Silvestri op gitaar. Na zijn opleiding trad hij op in Argentinië, op verschillende podia en op TV.

In Nederland is Daniel Fanego afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium als deskundige wereldmuziekdocent.Hij treedt regelmatig op met zijn eigen groep en heeft verschillende cd’s opgenomen, niet alleen onder zijn eigen naam, maar ook met meerdere andere musici.

Het aanbod in zijn lessen is groot; van klassiek tot pop, rock, wereld en metal.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk op www.danielfanego.com.

  1. - Celine Nadimi

    Hallo, Onze zoon van 8 heeft voor de zomervakantie 3 gitaarlessen gehad van een van jullie leerlingen. Hij is heel enthousiast en wil graag popgitaar leren spelen. Wij wonen vlakbij het centrum, dus centrum of Brakkenstein is voor ons de beste locatie. Ik zie dat er alleen popgitaar A vanaf 8 jaar aangeboden wordt in Brakkenstein op vrijdag om 15.15 uur. Zijn basisschool (op de Heyendaalseweg) is pas om 15.15 uur uit. 15.30 uur zou net haalbaar zijn om in Brakkenstein te zijn, maar eerder niet. Er zijn toch veel basisscholen pas om 15.15 uur uit, dus misschien zijn er meer leerlingen die zich in willen schrijven maat hetzelfde probleem hebben? Het is brutaal om te vragen, maar is het niet mogelijk de aanvang van deze les een kwartier te verlaten? Dan kunnen mogelijk meer kinderen zich aanmelden. Hoor graag uw reactie. Met vriendelijke groet, Celine Nadimi te. 06-45598806

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start26-01-2018
Dag vrijdag
Tijd 16:00 - 16:45
Docent(en) Daniel Fanego
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Brakkenstein
Lokaal X
CursuscodeM0001 171036
Prijs *€ 149,00
Termijnen *3 x 53,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden