Band: Eastwood 11-14 jaar (A)

Band: Eastwood 11-14 jaar (A)

Jeroen Kurpershoek

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Oosterhout 14 sep. do 19:15 - 20:15 32€ 295,00 Huidige pagina

Band voor jongeren

De band Eastwood bestaat sinds 2015. Ze spelen nummers na van hun helden en schrijven ook zelf.

De coach

Jeroen Kurpershoek is de bandcoach. Hij is aardig, streng en gelukkig erg creatief in het zoeken naar oplossingen voor bijvoorbeeld meningsverschillen over een nummer. Jeroen is een echte coach in plaats van een docent. Hij vraagt naar wat de bandleden willen en helpt dan om dat doel te bereiken.

Pop & Rock-band

Dit is een Pop & Rockschool-band. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Jeroen Kurpershoek

Jeroen Kurpershoek studeerde aan de Rockacademie van Fontys Hogescholen Tilburg. Hij speelt gitaar en basgitaar, schrijft eigen nummers en produceert muziek in zijn home-studio. In zijn lessen is eigen motivatie belangrijk- hij geeft les op maat. Zoek samen met hem uit wat je helden spelen en speel ze na! Aan de hand daarvan worden toonladders en theorie uitgelegd. Het spelen op gehoor krijgt in zijn lessen veel aandacht. Makkelijker kunnen we oefenen niet maken, wel leuker!

Als bandcoach helpt Jeroen je zoeken naar de eigenheid van de band, en hoe dat uit te bouwen. Ben je verlegen? Dan zijn kleine kwetsbare liedjes misschien een mooie keuze. Ben je energiek? Dan is punkrock misschien een betere optie. Niets is slecht als je het om kan zetten naar muziek!

Jeroen heeft een uitgebreide bandervaring en is nog steeds actief bezig in bands als muzikant en als producer. Zo speelt hij o.a. bij Avalene (basgitaar), Jeroen Kurpershoek (basgitaar, gitaar en zang), Johanna Klaassen (gitaar) en Konstrukto (producer, gitaar en basgitaar).

Naast zijn eigen home-studio heeft Jeroen partijen ingespeeld voor anderen, zoals DJ Galaga (Is this love: gitaar en basgitaar) en Lucky Fons III.

Meer over Jeroen Kurpershoek: www.jeroenkurpershoek.nl.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start14-09-2017
Dag donderdag
Tijd 19:15 - 20:15
Docent(en) Jeroen Kurpershoek
Aantal lessen32
Frequentiewekelijks
Locatie Oosterhout
Lokaal B19
CursuscodeM0001 171065
Prijs *€ 295,00
Termijnen *7 x 43,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden