Band: B-ware 16-20 jaar (B)

Band: B-ware 16-20 jaar (B)

Wiro Mahieu

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 12 sep. di 20:20 - 21:20 32€ 295,00 Huidige pagina

Pas op, we spelen het dak eraf! B-ware! is de band voor jongeren. Wat je nodig hebt? Twee oren en een instrument. Keyboards, piano's, drums, gitaar- en basversterkers en zanginstallatie zijn aanwezig. Noten kunnen lezen is niet per se nodig, kennis van akkoorden een must! Voorwaarde is dat je goed op je instrument kunt spelen of kunt zingen. Heb je altijd al in een bandje willen spelen? Grijp dan nu je kans!

Je studeert met de band een aantal popnummers in en na vijftien lessen geef je het eerste optreden geven. B-ware! gaat minstens drie keer per jaar het podium op!

B-ware! is voor jongeren tussen de 14 en 16 jaar die minstens drie jaar ervaring hebben op hun instrument. Het lezen en kunnen spelen van akkoordenschema's is een must.

Welke popnummers we spelen, beslissen we samen. Deze popliedjes kunnen hits van nu zijn, of wat oudere popmuziek. B-ware! heeft geen vaste muziekstijl, we doen alles in goed overleg.

Dit is een Pop & Rockschoolband. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Wiro Mahieu

Wiro Mahieu is met groot genoegen al geruime tijd verbonden aan de Lindenberg. Vanaf 1977 tot 1983 had hij daar basgitaarles van Carel van Rijn, vanaf 1988 trad hij er in dienst als contrabasdocent. In 1990 speelde hij zijn eindexamen in de Lindenbergzaal. Vanaf 1993 gaf hij ook basgitaarlessen en werd hij coach van diverse pop- en jazzgroepen. Zie voor meer informatie: www.wiromahieu.com

Wiro Mahieu: "Ik heb het hier naar mijn zin. De fijne collegiale sfeer en de loyaliteit naar andere muzikale activiteiten bevestigen dat alleen maar, bovenop het plezier met de leerlingen. Er zijn inmiddels al heel wat ex-leerlingen die podia binnen en buiten Nijmegen op hun grondvesten doen trillen, bijvoorbeeld zanger-pianist Ruben Hein, bassist Jop van Summeren (De Staat) en drummer Flin van Hemmen (nu USA)."

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start12-09-2017
Dag dinsdag
Tijd 20:20 - 21:20
Docent(en) Wiro Mahieu
Aantal lessen32
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 38
CursuscodeM0001 171120
Prijs *€ 295,00
Termijnen *7 x 43,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden