Gitaar: starterscursus 11-13 jaar (B)

Gitaar: starterscursus 11-13 jaar (B)

Simon Snel

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Aldenhof 25 jan. do 18:15 - 19:30 15€ 175,00 Huidige pagina

Gitaar spelen voor jongeren

Je wilt gitaar gaan spelen in een band, singer-songwriter worden of gewoon graag popliedjes kunnen spelen op je gitaar? Dan is deze cursus iets voor jou. Je leert de in pop gebruikelijke basis-akkoorden en hoe je deze kunt toepassen. Wekelijks trainen we het spelen van gitaarpartijen die in een band voorkomen. Soms alleen, soms met alleen gitaren en soms met bas en drums.

Gitaar spelen in een groepje

De lessen worden gegeven in een kleine groepje (maximaal 6) en zijn geschikt voor jongeren van 11, 12 en 13 jaar. Deze cursus wordt aangeboden op niveau A en B, waarbij A staat voor beginners en B voor iets verder gevorderd (vervolg op A).

Instrument

Voor deze cursus heb je een eigen gitaar nodig, zodat je ook thuis kunt oefenen. Heb je nog geen gitaar? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij verschillende winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kun je je verder verdiepen op de gitaar bij de Pop en Rockschool 11-20 jaar, waarbij je naast je instructieles ook gaat spelen in een band. Je kunt je ook los inschrijven voor alleen instructieles (zowel individueel als duo-/groepsles) of voor een Pop en Rockschoolband.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Simon Snel

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start25-01-2018
Dag donderdag
Tijd 18:15 - 19:30
Docent(en) Simon Snel
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Aldenhof
Studio 6
CursuscodeM0001 171189
Prijs *€ 175,00
Termijnen *3 x 62,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven