Koor: Projectkoor

Start 22 jan, 10 lessen

Richard Meulendijk

Op dinsdagen van 20:30 tot 22:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Project van koor de Bop Follies

Wil je zingen in een koor, maar je niet meteen vastleggen in vele maanden repetities? Of heb je altijd al willen beginnen met zingen, maar zie je op tegen een (vaak verplichte) stemtest? Sluit aan bij dit project van koor de Bop Follies!

De Bop Follies is een vocal jazz koor bij de Lindenberg. Dit koor gaat de komende weken werken aan een spetterende voorstelling in het thema Nachtclub, en daar kan jij ook aan meedoen! In tien weken repeteren komt deze voorstelling tot stand. Van Nina Simone's My baby just cares for me via All that Jazz naar Cabaret en Cole Porter.

Wie zoeken we?

Voor dit project zoeken we mannelijke en vrouwelijke zangers vanaf ongeveer 30 jaar. Zangervaring is niet vereist. Iedereen mag aan dit project meedoen: je hoeft van tevoren geen stemtest te doen.

Praktisch

De Bop Follies staan onder leiding van dirigent Richard Meulendijk. De voorstelling van dit Projectkoor vindt plaats op vrijdagavond vrijdagavond 5 april 2019 in de Steigerzaal van de Lindenberg. Voor meer informatie kun je terecht bij Elly Paauwen (06-20813236) of Ietske Siemann (i.siemann@gmail.com)

Cursus details

Startdatum dinsdag 22 januari 2019
Dag van 20:30 tot 22:15
Frequentie wekelijks
Docent Richard Meulendijk
Aantal lessen 10
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 16
Cursuscode M0001 181240
Prijs * € 100,00
Termijnen * 2 x 56,25 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 100,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Richard Meulendijk

Richard Meulendijk is een jonge ambitieuze dirigent, die nooit de muzikale vooruitgang uit het oog verliest. Hij studeert zang en koordirectie aan het conservatorium in Tilburg. Hij begeleidt de repetities op piano