Band: Bjoetiekees 11-14 jaar (A)

Start 10 sep, 32 lessen

Kees Molhoek

Op dinsdagen van 17:15 tot 18:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Band voor jongeren

In deze Pop & Rock-band leer je naast bestaand pop-repertoire ook eigen nummers spelen. Speel je gitaar, saxofoon, trompet, piano, keyboard, accordeon, bas, drums of percussie? Dan is dit je kans! Zangers en zangeressen zijn ook van harte welkom. Je repeteert in de gezellige huiskamerstudio van Kees en werkt samen met hem aan een podiumact waar de vonken van afspatten!

Pop & Rock-band

Dit is een Pop & Rockschool-band. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Cursus details

Startdatum dinsdag 10 september 2019
Dag van 17:15 tot 18:15
Frequentie wekelijks
Docent Kees Molhoek
Aantal lessen 32
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 37
Cursuscode M0001 190112 (c:961 b:2.1)
Prijs * € 305,00
Termijnen * 7 x 45,36 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 305,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Kees Molhoek

Pianist Kees Molhoek studeerde af aan het Arnhems Conservatorium voor piano klassiek én piano jazz/pop en laat sindsdien op verschillende muzikale terreinen van zich horen: hij speelt in diverse jazz- en popgroepen, is actief als studiomuzikant en als docent piano werkzaam bij de Lindenberg. Hij won het Haagse Jazzconcours en de Polaroid Jazz Award, was finalist van het prestigieuze Meervaart Jazzconcours, 2e prijswinnaar van het Breda Jazzconcours en speelde op het North Sea Jazzfestival. Op de Lindenberg coördineert Kees de bands voor volwassenen en de daarbij behorende presentaties, zoals Heerlijke Momenten en Nijmeegse Nieuwe.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.