Band: IDK 12-16 jaar (A)

Start 10 sep, 32 lessen

Aldo Spadaro

Op dinsdagen van 19:15 tot 20:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

In een bandje spelen

Pas op, we spelen het dak eraf! B-ware! is de band voor jongeren. Wat je nodig hebt? Twee oren en een instrument. Keyboards, piano's, drums, gitaar- en basversterkers en zanginstallatie zijn aanwezig. Noten kunnen lezen is niet per se nodig, kennis van akkoorden een must! Voorwaarde is dat je goed op je instrument kunt spelen of kunt zingen. Heb je altijd al in een bandje willen spelen? Grijp dan nu je kans!

Repeteren voor optredens

Je studeert met de band een aantal popnummers in en na vijftien lessen geef je het eerste optreden geven. B-ware! gaat minstens drie keer per jaar het podium op!

Voor jongeren met ervaring

B-ware! is voor jongeren tussen de 14 en 16 jaar die minstens drie jaar ervaring hebben op hun instrument. Het lezen en kunnen spelen van akkoordenschema's is een must.

Popnummers

Welke popnummers we spelen, beslissen we samen. Deze popliedjes kunnen hits van nu zijn, of wat oudere popmuziek. B-ware! heeft geen vaste muziekstijl, we doen alles in goed overleg.

Pop & Rockschoolband

Dit is een Pop & Rockschoolband. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Cursus details

Startdatum dinsdag 10 september 2019
Dag van 19:15 tot 20:15
Frequentie wekelijks
Docent Aldo Spadaro
Aantal lessen 32
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 41
Cursuscode M0001 190116 (c:827 b:2.1)
Prijs * € 305,00
Termijnen * 7 x 45,36 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 305,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Aldo Spadaro

Aldo Spadaro is als veelzijdig gitarist en muzikant actief in pop, rock, jazz en gypsyjazz. Zijn muzikale roots liggen in blues, veel 60’s en 70’s muziek en Rock and Roll. Aldo Spadaro is afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie in 2007. Na een half jaar muzikale verdieping in Budapest aan het KZS Instituut heeft hij verder gestudeerd aan het Artez Conservatorium in Arnhem, richting Jazz en Pop.

Momenteel is hij live vaak te zien met zijn band Landmark 105, waarmee in 2014 het debuutalbum werd opgenomen. Verder speelt hij in de bands Voyage Sans Fin (gypsyjazz), Any Vegetable (crossover) en losse projecten. Meer info over Aldo Spadaro is vind je op www.aldospadaro.com.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.