Muziek met dreumesen 1-2 jaar

12 lessen

Antonet van den Bomen

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Muziek maken met de allerkleinsten

In deze cursus ga je samen met je (klein-)kind muziek maken, zingen en muzikale bewegingsspelletjes doen. We leren spelenderwijs liedjes van vroeger, maar ook liedjes van nu. De kinderen kunnen allerlei ontdekkingen doen met eenvoudige muziekinstrumenten en klanken. Dit stimuleert hun muzikale ontwikkeling, hun ritmegevoel, motoriek en taalgevoel, maar is vooral heel leuk!

Speciaal voor dreumesen

Deze cursus is speciaal bedoeld voor kinderen van 1 en 2 jaar samen met hun (groot-)ouders/verzorgers. De laatste tien minuten van de les is er koffie en thee en tijd voor uitwisseling.

Muziekboekje

Je ontvangt een boekje waar alle aangeboden liedjes in verzameld kunnen worden. Zo heeft je kind een eigen muziekboekje en kunnen jullie thuis samen de liedjes herhalen.

Vervolgmogelijkheden

Hebben jullie samen de smaak te pakken gekregen, dan kun je na deze cursus doorstromen naar Muziek en beweging met peuters 2 jaar.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Verschillende cursus opties:

M0001 190141
Centrum , Lokaal 21
12 lessen
Start 04 sep
wo van 09:00 tot 09:50
wekelijks
€ 135,00
Termijnen 2 x 73,75 euro*
Inschrijven
M0001 190147
Centrum , Lokaal 21
12 lessen
Start 22 jan
wo van 09:00 tot 09:50
wekelijks
€ 135,00
Termijnen 2 x 73,75 euro*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 135,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Leuk dat je deze cursus kiest!

Deze cursus heeft meerdere mogelijkheden, welke komt jou het beste uit?

Wie geeft er les?

Antonet van den Bomen

Antonet van den Bomen heeft de opleiding Muziek en Beweging gevolgd aan het conservatorium van Rotterdam. Zij heeft in het verleden als vakleerkracht gewerkt op scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. In de loop der jaren is zij zich gaan specialiseren in het werken met de jongste kinderen, o.a. door het volgen van de post-HBO opleiding Muziek op Schoot. Zij is als docent al 22 jaar verbonden aan deze erkende post-HBO opleiding. Ook heeft zij als muziektherapeut gewerkt met kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

Op de Lindenberg en op verschillende basisscholen, geeft zij muziek aan kinderen (en ouders) van 1 jaar tot 8 jaar.