Muziek met peuters 2-3 jaar

Start 29 jan, 12 lessen

Antonet van den Bomen

Op woensdagen van 09:50 tot 10:40

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Muziek maken met de allerkleinsten

In deze cursus ga je samen met je (klein-)kind muziek maken, zingen en muzikale bewegingsspelletjes doen. We leren spelenderwijs liedjes van vroeger, maar ook liedjes van nu. De kinderen kunnen allerlei ontdekkingen doen met eenvoudige muziekinstrumenten en klanken. Dit stimuleert hun muzikale ontwikkeling, hun ritmegevoel, motoriek en taalgevoel, maar is vooral heel leuk!

Speciaal voor peuters van 2 jaar

Deze cursus is speciaal bedoeld voor kinderen van 2 jaar met hun (groot-)ouders/verzorgers. De laatste tien minuten van de les is er koffie en thee en tijd voor uitwisseling.

Muziekboekje

Je ontvangt een boekje waar alle aangeboden liedjes in verzameld kunnen worden. Zo heeft je kind een eigen muziekboekje en kunnen jullie thuis samen de liedjes herhalen.

Vervolgmogelijkheden

Hebben jullie samen de smaak te pakken en wil je door, dan kun je na deze cursus doorstromen naar Muziek en beweging met peuters 3 jaar.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Cursus details

Startdatum woensdag 29 januari 2020
Dag van 09:50 tot 10:40
Frequentie wekelijks
Docent Antonet van den Bomen
Aantal lessen 12
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 21
Cursuscode M0001 190148 (c:1080 b:3.2)
Prijs * € 135,00
Termijnen * 2 x 73,75 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 135,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Antonet van den Bomen

Antonet van den Bomen heeft de opleiding Muziek en Beweging gevolgd aan het conservatorium van Rotterdam. Zij heeft in het verleden als vakleerkracht gewerkt op scholen in het basis- en voortgezet onderwijs.

In de loop der jaren is zij zich gaan specialiseren in het werken met de jongste kinderen, o.a. door het volgen van de post-HBO opleiding Muziek op Schoot. Zij is als docent al 22 jaar verbonden aan deze erkende post-HBO opleiding. Ook heeft zij als muziektherapeut gewerkt met kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

Zij geeft muziekles aan kinderen (en ouders) van 1 jaar tot 8 jaar op de Lindenberg en op verschillende basisscholen.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.