Band: Got the funk!

Start 21 jan, 16 lessen

Kees Molhoek

Op dinsdagen van 20:15 tot 21:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Band met soul

Zin in een muzikaal avontuur waar de vonken van afspatten? Vanuit de gezellige huiskamerstudio van Kees krijg je de kans om de soul van namen als Earth Wind and Fire en Stevie Wonder te doen herleven. De uitgekiende arrangementen maken dit repertoire zeer toegankelijk. Er is aandacht voor melodie, akkoordsymbolen, timing en improvisatie, met ruimte voor eigen inbreng. We werken toe naar optredens.

Vette funk voor iedereen

Je maakt deel uit van een band waarin naast zang, drums, percussie, bas, piano, synthesizer, keyboard en gitaar plaats is voor een spetterende blazerssectie. Enige ervaring op je instrument is gewenst, maar je hoeft niet virtuoos te zijn om -collectief- vet te klinken. De dansbare funky en jazzy dance-beats vermengen we zo af en toe met DJ-samples, waardoor heden en verleden samenvloeien! Er is ruimte voor eigen inbreng. We werken toe naar optredens binnen en buiten de Lindenberg.

Korting op een knipkaart

Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen, of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.

Cursus details

Startdatum dinsdag 21 januari 2020
Dag van 20:15 tot 21:15
Frequentie wekelijks
Docent Kees Molhoek
Aantal lessen 16
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 37
Cursuscode M0001 190192 (c:22 b:2.2)
Prijs * € 215,00
Termijnen * 3 x 75,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 215,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Kees Molhoek

Pianist Kees Molhoek studeerde af aan het Arnhems Conservatorium voor piano klassiek én piano jazz/pop en laat sindsdien op verschillende muzikale terreinen van zich horen: hij speelt in diverse jazz- en popgroepen, is actief als studiomuzikant en als docent piano werkzaam bij de Lindenberg. Hij won het Haagse Jazzconcours en de Polaroid Jazz Award, was finalist van het prestigieuze Meervaart Jazzconcours, 2e prijswinnaar van het Breda Jazzconcours en speelde op het North Sea Jazzfestival. Op de Lindenberg coördineert Kees de bands voor volwassenen en de daarbij behorende presentaties, zoals Heerlijke Momenten en Nijmeegse Nieuwe.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.