Zang: groepsles voor beginners pop & jazz (A)

Start 23 jan, 15 lessen

Liek Peters

Op donderdagen van 19:00 tot 20:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Zangles in een groep

?Niets zo leuk als samen zingen? aldus Liek Peters, de zangdocent. Al zingend ontdek je je zangstem en ervaar je hoe leuk het is om samen te zingen. Er is aandacht voor stemgebruik en zangtechniek. Je ervaart hoe het is om twee- en driestemmig te zingen, je zingt verschillende muziekgenres en speelt met de mogelijkheden van je stem. Plezier in het zingen staat voorop.

Werken aan zangtechniek en samenzang

Je stem gebruik je iedere dag, maar waarom is zingen dan soms best moeilijk? In deze cursus wordt er aandacht besteedt aan basis zangtechniek bij stemgebruik, met als eerste doel om prettig en vrij te kunnen zingen. Aan de hand van improvisatie en zangarrangementen leer je waar je op kunt letten als je samen zingt (zoals timing, dynamiek en klankkleur). De stijlen die aan bod komen zijn jazz, pop, latin en blues. Iedereen krijgt ook de kans om een nummer solo te zingen: best spannend misschien, maar ook heel leerzaam!

Zang voor beginners

Dit is een cursus voor iedereen die het leuk vindt om in een groep te zingen en vrijer wil worden in het zingen. Voorkennis of ervaring is niet nodig, thuis voorbereiden evenmin. De groep bestaat uit maximaal zestien personen

Cursus details

Startdatum donderdag 23 januari 2020
Dag van 19:00 tot 20:15
Frequentie wekelijks
Docent Liek Peters
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 21A / Lokaal 16
Cursuscode M0001 190244 (c:1121 b:4.2)
Prijs * € 195,00
Termijnen * 3 x 69,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 195,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Liek Peters

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem, zingt regelmatig in verschillende pop & jazz-formaties en heeft haar eigen Liek Peters Band. Liek geeft al jarenlang zowel individuele lessen als groepslessen zang en blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op zanggebied om cursisten zo passend mogelijk les te kunnen geven. ‘Zingen is heerlijk en het wordt nog leuker als je leert hoe je je stem en muzikaliteit kunt inzetten’.

Andere interessante cursussen

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.