Band: Groovepilots 14-20 jaar (B)

Start 9 sep, 32 lessen

Maarten Voortman

Op maandagen van 19:25 tot 20:25

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Jongerenband met mix aan stijlen

Zoals Kyteman de afgelopen paar jaar bewees, is het mengen van stijlen zoals jazz en hiphop hipper dan ooit tevoren. Op elk groot festival spelen jonge bands als Jungle By Night enorme mensenmassa's plat. Hun uitgangspunt is de groove.

Spelen met ballen

Met groove en improvisatie gaat er een muzikale wereld voor je open die je voorheen niet mogelijk achtte. We besteden aandacht aan timing, sound, communicatie, maar bovenal: spelen met ballen. Hier en daar komt er een stevig stuk theorie aan bod. Geen beginnersband, wel een band voor elke kitten die eigenlijk een cat wil zijn.

Bezetting van de band

Er is plaats voor beatcreators (laptop), blazers, strijkers, keys, gitaar, bass, drums/percussionisten en zangers met goede oren en een open mind.

Pop & Rock

Dit is een Pop & Rockschoolband. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Cursus details

Startdatum maandag 09 september 2019
Dag van 19:25 tot 20:25
Frequentie wekelijks
Docent Maarten Voortman
Aantal lessen 32
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 41
Cursuscode M0001 190281 (c:1168 b:1.1)
Prijs * € 305,00
Termijnen * 7 x 45,36 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 305,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Maarten Voortman

Maarten Voortman (1987) speelt sinds jaar en dag piano en studeert momenteel de Master Jazz Piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij heeft een voorliefde voor geïmproviseerde muziek zoals jazz, blues en pop. Sinds 2010 is hij werkzaam bij de Lindenberg, waar hij naast de pianolessen die hij geeft ook de band Groovepilots coacht. In de les draait het om het ontwikkelen van muzikaliteit, het muzikale gehoor en het ontdekken van allerlei soorten muziek.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.