Band: Pleeboy & the peasants 14-20 jaar (B)

Start 11 sep, 32 lessen

Aldo Spadaro

Op woensdagen van 18:15 tot 19:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Band voor jonge rockers

Young & Rocking! Een jonge band met een frisse sound, die niet alleen covers meer speelt, maar ook experimenteert met eigen nummers. Er is plek voor jonge rockers die al een paar jaar les hebben op hun instrument.

Pop-instrumenten

Met de gebruikelijke popinstrumenten (basgitaar,drums, electrische gitaren, piano (kb) en zang) wordt er wekelijks gerepeteerd. We bouwen een repertoire op dat bestaat uit pop/rocknummers die iedereen kent. Er wordt meestal zonder bladmuziek gespeeld.

Pop & Rock-band

Dit is een Pop & Rockschool-band. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Cursus details

Startdatum woensdag 11 september 2019
Dag van 18:15 tot 19:15
Frequentie wekelijks
Docent Aldo Spadaro
Aantal lessen 32
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 41
Cursuscode M0001 190400 (c:1177 b:3.1)
Prijs * € 305,00
Termijnen * 7 x 45,36 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 305,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Aldo Spadaro

Aldo Spadaro is als veelzijdig gitarist en muzikant actief in pop, rock, jazz en gypsyjazz. Zijn muzikale roots liggen in blues, veel 60’s en 70’s muziek en Rock and Roll. Aldo Spadaro is afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie in 2007. Na een half jaar muzikale verdieping in Budapest aan het KZS Instituut heeft hij verder gestudeerd aan het Artez Conservatorium in Arnhem, richting Jazz en Pop.

Momenteel is hij live vaak te zien met zijn band Landmark 105, waarmee in 2014 het debuutalbum werd opgenomen. Verder speelt hij in de bands Voyage Sans Fin (gypsyjazz), Any Vegetable (crossover) en losse projecten. Meer info over Aldo Spadaro is vind je op www.aldospadaro.com.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.