Zang: groepsles pop & jazz (B,C) (besloten)

Start 20 jan, 15 lessen

Monic Kersten

Op maandagen van 19:30 tot 21:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Groepsles zang

Tijdens deze groepsles zang train je je stem en geef je karakter en kleur aan je zingen! Je zingt individueel, samen en meerstemmig. Opdrachten om thuis te maken en te oefenen zijn onderdeel van deze zangles.

Intensieve zangles

De cursus is een intensieve vorm van zangles in een groep van ongeveer acht personen. Je leert je stem gezond te gebruiken door oefeningen voor een goede techniek en stemtraining voor een mooie sound. Daarnaast is er veel aandacht voor de artistieke kant van zingen: hoe maak je een nummer mooier en interessanter? Wat kun je doen met meerstemmigheid en koortjes? Verder komt aan bod: het zingen met een microfoon, improvisatie, het arrangeren van een nummer en muziektheorie voor vocalisten (als hier voldoende interesse voor is): van basistheorie tot zelf een muziekpartij maken. Daarbij kom je ook onderdelen als noten lezen, notatie en transponeren tegen. Door de kleine groepsomvang is er voldoende persoonlijke aandacht.

Zangervaring

Deze cursus is voor mensen met zangervaring, of die al een zangcursus hebben gedaan, die hun zangkwaliteiten verder willen ontwikkelen. Twijfel je over je niveau en weet je niet of je je in moet schrijven op de B- of de C-cursus? Neem dan contact op met de docent. Samen bekijk je wat het beste past.

Cursus details

Startdatum maandag 20 januari 2020
Dag van 19:30 tot 21:00
Frequentie wekelijks
Docent Monic Kersten
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 21A
Cursuscode M0001 190517 (c:1139 b:1.1)
Prijs * € 235,00
Termijnen * 3 x 82,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 235,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Monic Kersten

Monic Kersten is sinds haar afstuderen in 1991 aan het Conservatorium werkzaam als zangdocent. Ook heeft ze heel veel ervaring opgedaan als zangeres in allerlei jazz en popformaties. In 2003 kwam haar CD 'Land of Dreams'uit. Hierop zijn ook een aantal eigen composities te horen.

In de zanglessen probeert ze in te zoomen op het niveau en wensen van de individuele leerling, maar ook in de groepslessen is dit een speerpunt.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.