Dwarsfluit-ensemble (C,D)

Start 4 sep, 16 lessen

Elly Nijenhof

Op woensdagen van 19:15 tot 20:15

1 x per 2 weken

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Heb je een paar jaar les gehad en zin om met anderen te musiceren? Heb je vroeger dwarsfluit gespeeld, maar ligt je fluit al een eeuwigheid ongebruikt in de kast? Kom dan meespelen in het dwarsfluitensemble! We spelen meerstemmige muziek op een niveau van ongeveer vijf jaar les. Een uitstekende manier om ervaring op te doen in samenspel en weer eens lekker te spelen.

Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen, of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.

Cursus details

Startdatum woensdag 04 september 2019
Dag van 19:15 tot 20:15
Frequentie 1 x per 2 weken
Docent Elly Nijenhof
Aantal lessen 16
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 20
Cursuscode M0001 190807 (c:669 b:3.1)
Prijs * € 325,00
Termijnen * 7 x 48,21 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 325,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Elly Nijenhof

Elly Nijenhof werkt al 32 jaar als dwarsfluitdocente bij de Lindenberg. Naast dwarsfluit-, blokfluit- en oriëntatielessen geeft zij ook Muziek en Instrument aan 6- en 7-jarige kinderen. Elly heeft de Lichte Muziek opleiding dwarsfluit en zang gevolgd op het conservatorium van Rotterdam, is vrij breed georiënteerd en houdt van verschillende soorten stijlen muziek, waaronder klassiek, jazz, pop en wereldmuziek. Naast het lesgeven heeft zij in verschillende orkesten gespeeld, waaronder het Metropole Orkest, en in diverse dwarsfluit-ensembles. Ook heeft Elly gezongen in close harmony groepen en diverse bands en combo's. Sinds kort heeft zij twee duo's. Eén met goede vriend Arie Willemsen waarmee zij wereldmuziek vertolkt en het andere duo met klassiek pianist Jan van Egmond. Als hobby gaat Elly graag op reis. Ze reist in de schoolvakanties de hele wereld over om verschillende soorten muziek te beluisteren en met de lokale musici te spelen. Zij neemt dan ook altijd haar houten dwarsfluit/blokfluit mee in haar koffer! Elly speelt al 50 jaar met veel plezier dwarsfluit en blokfluit en allerlei andere fluiten. Ze geeft al 40 jaar les en is nog steeds heel enthousiast! Haar motto: ga fluitend door het leven.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.