Koor: Bianca castafiore (C)

Start 4 sep, 36 lessen

Ineke van Hoogstraten

Op woensdagen van 19:30 tot 21:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Gemengd koor met gepassioneerde zangers

Bianca Castafiore is een gepassioneerd en veelzijdig klein gemengd koor, dat a capella of met pianobegeleiding zingt. Het repertoire bestaat uit wereld- en streekmuziek, jazzy songs, ballads en klassieke muziek uit alle stijlperioden. In een energieke en prettige sfeer wordt elke woensdagavond flink gerepeteerd. Er is veel aandacht voor een mooie koorklank en de expressie van een lied.

Bijzondere concerten

Het seizoen wordt altijd afgesloten met een thematisch concert, dat ieder jaar verschillend van opzet is. Zo werden in “De Nacht” liederen gecombineerd met verhalenvertellers en in “De watergolven van Bianca” liederen over water gezongen tijdens een rondwandeling bij de Waal.

Naast het thematisch concert zijn er af en toe korte presentaties voor publiek.

Meezingen met het koor

Er is op dit moment alleen nog ruimte voor twee sopranen en goede mannenstemmen. Om de sfeer te proeven is iedereen welkom om vrijblijvend één keer mee te zingen. Bij interesse neemt de dirigent een korte stemtest af en wordt bekeken of de individuele stem in het koor past. Van de zangers wordt verwacht dat ze thuis, eventueel met behulp van midi-files, hun partij instuderen. Noten kunnen lezen is niet nodig.

Korting op een knipkaart

Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.

Cursus details

Startdatum woensdag 04 september 2019
Dag van 19:30 tot 21:00
Frequentie wekelijks
Docent Ineke van Hoogstraten
Aantal lessen 36
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 21
Cursuscode M0001 190863 (c:1061 b:3.1)
Prijs * € 365,00
Termijnen * 7 x 53,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 365,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Ineke van Hoogstraten

Ineke geeft al jarenlang met veel enthousiasme, toewijding en creativiteit muziekles aan jong en oud. Uitgangspunt van de lessen is dat elke cursist, op het eigen niveau, plezier aan muziek kan beleven Met een veelzijdig (mede zelf te kiezen) repertoire en een persoonlijke aanpak worden cursisten uitgedaagd al hun mogelijkheden te ontwikkelen. Ineke organiseert concertjes waaraan alle leerlingen vrijblijvend kunnen deelnemen. Ineke studeerde Piano Klassiek en Schoolmuziek deed enkele jaren geleden de applicatieopleiding Koordirectie. Ze is actief als pianodocent en koordirigent.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.