Zang: klassiek en musical (B,C)

Start 21 jan, 15 lessen

Chantal Stalmeijer

Op dinsdagen van 19:30 tot 21:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Verder met zang klassiek en musical

Heb je de cursus Zang: oriëntatiecursus in alle muziekstijlen (A) of een andere beginnerscursus in zang gevolgd en wil je je verder ontwikkelen in dit genre, dan is deze cursus voor jou! We gaan verder in op stemgebruik en zangtechniek. We zingen twee tot vierstemmige stukken en je leert hoe je dit kunt instuderen. We werken aan licht klassieke stukken en musicalsongs. Plezier in het zingen blijft een belangrijk aspect natuurlijk.

Stemontwikkeling

Je ontwikkelt een goede ademtechniek en houding. Je leert hoe je partijen kunt instuderen en tijdens het samenzingen vasthouden. Je leert muziekstukken uit verschillende tijden kennen in verschillende talen. We gaan verder met het leren over akkoorden en luisteren naar jezelf en anderen. Via improvisatie- en bewegingsoefeningen word je expressiever in je stemgebruik.

Cursus details

Startdatum dinsdag 21 januari 2020
Dag van 19:30 tot 21:00
Frequentie wekelijks
Docent Chantal Stalmeijer
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 21
Cursuscode M0001 191048 (c:260 b:2.2)
Prijs * € 189,00
Termijnen * 3 x 67,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 189,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Chantal Stalmeijer

Chantal Stalmeijer studeerde solozang klassiek aan de Schumann Akademie en bij Elena Vink. Daarnaast is zij jaren getraind in EVT, waardoor zij naast de technieken voor klassieke zang ook lichte zang doceert. Plezier in het zingen staat voorop in haar lessen. Het gaat in de lessen niet alleen om de noten, maar ook om het verhaal en het gevoel van de muziek.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.