Zang verdieping: interpretatie solozang (C,D)

Start 20 jan, 15 lessen

Liek Peters

Op maandagen van 21:00 tot 22:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Zangcursus op niveau

Dit is een groepscursus met heel veel persoonlijke aandacht voor de individuele zangers. Je analyseert je song om tot de essentie van het nummer te komen en je eigen stijl te ontwikkelen. Daag jezelf maar uit: tekst-interpretatie, melodie-interpretatie, een andere muziekstijl, maatsoort, dynamiek, timing en tempo, het komt allemaal aan bod. Je werkt in een groep en elkaar feedback geven is onderdeel van de les. Samen met een begeleider (pianist of gitarist) werk je uiteindelijk toe naar een optreden. Duetten, improvisatie, backings- en meerstemmig zingen: dit is een cursus voor ervaren zangers die een persoonlijke stempel willen drukken op een song en dus meer willen dan een nummer coveren.

Verdieping voor zangers

Dit is een cursus voor zangers die hun eigen mogelijkheden uit willen bouwen en onderzoeken. Heb je zangervaring en durf je uitgedaagd te worden, dan is dit echt iets voor jou.

Deelnemen?

Wil je deelnemen maar twijfel je of deze cursus bij je past, neem dan contact op met docent Liek Peters: l.peters@delindenberg.com

Cursus details

Startdatum maandag 20 januari 2020
Dag van 21:00 tot 22:00
Frequentie wekelijks
Docent Liek Peters
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 20
Cursuscode M0001 191069 (c:1115 b:1.2)
Prijs * € 299,00
Termijnen * 3 x 103,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 299,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Liek Peters

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem, zingt regelmatig in verschillende pop & jazz-formaties en heeft haar eigen Liek Peters Band. Liek geeft al jarenlang zowel individuele lessen als groepslessen zang en blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op zanggebied om cursisten zo passend mogelijk les te kunnen geven. ‘Zingen is heerlijk en het wordt nog leuker als je leert hoe je je stem en muzikaliteit kunt inzetten’.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.