Zang verdieping: interpretatie solozang (C,D)

15 lessen

Liek Peters

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Zangcursus op niveau

Dit is een groepscursus met heel veel persoonlijke aandacht voor de individuele zangers. Je analyseert je song om tot de essentie van het nummer te komen en je eigen stijl te ontwikkelen. Daag jezelf maar uit: tekst-interpretatie, melodie-interpretatie, een andere muziekstijl, maatsoort, dynamiek, timing en tempo, het komt allemaal aan bod. Je werkt in een groep en elkaar feedback geven is onderdeel van de les. Samen met een begeleider (pianist of gitarist) werk je uiteindelijk toe naar een optreden. Duetten, improvisatie, backings- en meerstemmig zingen: dit is een cursus voor ervaren zangers die een persoonlijke stempel willen drukken op een song en dus meer willen dan een nummer coveren.

Verdieping voor zangers

Dit is een cursus voor zangers die hun eigen mogelijkheden uit willen bouwen en onderzoeken. Heb je zangervaring en durf je uitgedaagd te worden, dan is dit echt iets voor jou.

Deelnemen?

Wil je deelnemen maar twijfel je of deze cursus bij je past, neem dan contact op met docent Liek Peters: l.peters@delindenberg.com

Verschillende cursus opties:

M0001 190228
Centrum , Lokaal 20
15 lessen
Start 02 sep
ma van 20:45 tot 22:15
wekelijks
€ 299,00
Termijnen 3 x 103,83 euro*
Inschrijven
M0001 191069
Centrum , Lokaal 20
15 lessen
Start 20 jan
ma van 20:45 tot 22:15
wekelijks
€ 299,00
Termijnen 3 x 103,83 euro*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 299,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Leuk dat je deze cursus kiest!

Deze cursus heeft meerdere mogelijkheden, welke komt jou het beste uit?

Wie geeft er les?

Liek Peters

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem, zingt regelmatig in verschillende pop & jazz-formaties en heeft haar eigen Liek Peters Band. Liek geeft al jarenlang zowel individuele lessen als groepslessen zang en blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op zanggebied om cursisten zo passend mogelijk les te kunnen geven. ‘Zingen is heerlijk en het wordt nog leuker als je leert hoe je je stem en muzikaliteit kunt inzetten’.