Muziek met blokfluit: groepsles 6-7 jaar (B)

15 lessen

Marieke van Ruitenbeek

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Blokfluitles voor kinderen

In deze cursus leer je op een speelse manier blokfluit spelen. Je leert noten lezen en goed in de maat te spelen. Je krijgt les in een groepje met andere kinderen en gaat veel samenspelen. Ook geven we je instructie hoe je het beste thuis kunt oefenen. Iedere week krijg je weer een nieuw liedje om te leren spelen, zodat je na 15 lessen al heel wat kan laten horen op je blokfluit. Met deze cursus leg je een goede basis voor je verdere muzikale activiteiten, ongeacht of dat op de blokfluit is of op een ander instrument.

Blokfluit spelen in een groepje

Je krijgt les in een groepje van maximaal zes kinderen. De duur van de les is afhankelijk van het aantal deelnemers. Blokfluit wordt aangeboden op verschillende locaties. Selecteer hierboven de locatie en startdatum van jouw voorkeur.

Instrument

Voor deze cursus heb je een eigen blokfluit nodig, zodat je ook thuis kunt spelen en oefenen. Heb je nog geen instrument, bekijk dan de kortingen die verschillende winkels bieden op de aanschaf van instrumenten. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Vervolgmogelijkheden blokfluit

Blokfluit wordt aangeboden op verschillende niveau’s: A, B en C. A staat voor beginners, C staat voor gevorderd. Je kunt dus doorstromen op basis van je niveau. Heb je elders al blokfluit gevolgd en weet je niet op welk niveau je moet instromen, neem dan even contact met ons op via cursussen@delindenberg.com.

Overige vervolgmogelijkheden

Wil je na deze blokfluitcursus door op een ander instrument, maar weet je nog niet op welk, dan kun je komen kennismaken met verschillende instrumenten bij de cursus Instrument4you:instrumentenorientatie 7-10 jaar. Weet je al wel op welk instrument je verder wilt, dan kun je, –afhankelijk van de leeftijd, ook doorstromen naar Muziekles 6-7 jaar (individuele les of duoles) of naar het 1e jaar van ons muziekles-traject voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Vanaf 8 jaar kun je ook starten met zangles of deelnemen aan onze gitaarcursussen.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Verschillende cursus opties:

M0001 190862 (c:1077 b:2.1)
Brakkenstein , Lokaal Y
15 lessen
Start 21 jan
di van 15:15 tot 16:00
wekelijks
€ 155,00
Termijnen 3 x 55,83 euro*
Inschrijven
M0001 191135 (c:1077 b:2.2)
Lent , Lokaal 143
15 lessen
Start 21 jan
di van 15:15 tot 16:00
wekelijks
€ 155,00
Termijnen 3 x 55,83 euro*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 155,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Leuk dat je deze cursus kiest!

Deze cursus heeft meerdere mogelijkheden, welke komt jou het beste uit?

Wie geeft er les?

Marieke van Ruitenbeek

Marieke is zangeres, saxofoniste en dirigente. In juni 2015 studeerde zij af aan het ArtEZ Conservatorium te Arnhem en in datzelfde jaar is zij begonnen als zangdocente bij de Lindenberg.

Marieke geeft zanglessen op de locaties Brakkenstein, Aldenhof en Lent. Zowel groeps- als individuele lessen. Naast lesgeven treedt Marieke ook graag op, in duo-formatie of in andere, projectmatige formaties.

Meer info op: www.mariekevanruitenbeek.nl.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.