Muziekles 6-7 jaar: duo/groepsles

19 lessen

Docententeam Muziek voor 6-7 jaar

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Les op instrument

Ben je 6 of 7 jaar en weet jij al welk instrument je wilt leren bespelen, dan kun je starten met muziekles. Hieronder kun je zien op welke instrumenten je les kunt krijgen in deze leeftijdscategorie. Naast het leren bespelen van het instrument is er veel aandacht voor samenspel en algemene muzikale vorming (AMV). Tijdens de cursus bezoeken groepjes van verschillende instrumenten elkaar waardoor je ook leert samenspelen met andere instrumenten en er een echt orkestje ontstaat.

Les in een groepje van 2, 3 of 4 kinderen

De lessen worden gegeven in groepjes van 2 tot 4 kinderen, die allemaal les krijgen op hetzelfde instrument. Een les duurt, afhankelijk van het aantal deelnemers, 30 tot 45 minuten. Wil je liever individuele les? Ga dan terug naar het cursusoverzicht en selecteer de cursus Muziekles 6-7 jaar (individuele les).

Instrumenten

Voor deze cursus heb je je eigen instrument nodig, zodat je ook thuis kunt oefenen. Je kunt deze muzieklessen volgen op verschillende locaties. De instrumenten waar je les op kunt krijgen verschillen per locatie:

Centrum
Accordeon, viool, gitaar, blokfluit, cello, conga, cornet, drums, dwarsfluit, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, piano, saxofoon, trombone, trompet.

Aldenhof
Viool, gitaar, drums, dwarsfluit, keyboard, piano, saxofoon.

Lent
Gitaar, blokfluit, viool, dwarsfluit, keyboard, klarinet, piano, saxofoon.

Brakkenstein
Cornet, klarinet, saxofoon, trombone, trompet, hoorn, gitaar.

Oosterhout
Keyboard, (elektrische) gitaar, basgitaar, piano, saxofoon.

Moet je nog een instrument kopen? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij verschillende winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Inschrijven

Selecteer de gewenste locatie en klik op inschrijven. Op het inschrijfformulier kun je aangeven op welk instrument je les wilt krijgen en hoeveel ervaring je hebt. Daar kun je ook je voorkeur voor een lesdag opgeven. Eén van onze docenten neemt persoonlijk contact op om de lesdag en -tijd concreet af te spreken.

Presenteren

Het spelen voor publiek en een podium bieden aan je talent is wat ons betreft een belangrijk onderdeel van het leren spelen. Spannend, maar vooral heel leuk en leerzaam. Je speelt in ieder geval mee in een kerstconcertje en de slotpresentatie van alle muziekles-kinderen in onze Steigerzaal.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kun je doorstromen naar ons muziekles-traject voor kinderen van 8-12 jaar, waar je naast je les op je instrument een samenspel-les krijgt aangeboden. Ook kun je doorstromen naar onze groepslessen gitaar of popzingen.

Proefles volgen of later instromen?

Twijfel je nog over je instrument? Dan adviseren wij je om de cursus Instrument4you: instrumentenorientatie te volgen. Hier kun je kennismaken met verschillende instrumenten en krijg je de kans een instrument wat intensiever te verkennen. Daarnaast kun je ook een proefles individuele muziekles aanvragen. Omdat een docent dan speciaal voor jou komt, zijn daar wel kosten aan verbonden. Later instromen bij muziekles is bijna altijd nog mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22.

Verschillende cursus opties:

M0001 191247 (n:- t:g15-19 f:1 b:0.2)
19 lessen
i.o.
wekelijks
€ 215,00
Termijnen N.v.t.*
Inschrijven
M0001 191248 (n:- t:g15-19 f:1 b:0.3)
19 lessen
i.o.
wekelijks
€ 215,00
Termijnen N.v.t.*
Inschrijven
M0001 191249 (n:- t:g15-19 f:1 b:0.4)
19 lessen
i.o.
wekelijks
€ 215,00
Termijnen N.v.t.*
Inschrijven
M0001 191250 (n:- t:g15-19 f:1 b:0.5)
19 lessen
i.o.
wekelijks
€ 215,00
Termijnen N.v.t.*
Inschrijven
M0001 191251 (n:- t:g15-19 f:1 b:0.6)
19 lessen
i.o.
wekelijks
€ 215,00
Termijnen N.v.t.*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 215,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Docententeam Muziek voor 6-7 jaar

Het docententeam muziekles 6-7 jaar bestaat uit speciaal opgeleide docenten, die zich hebben gespecialiseerd in het geven van muziekles aan jonge kinderen. De manier van lesgeven sluit aan op het ontwikkelingsniveau van deze leerlingen: met veel fantasie! Spelenderwijs ontdekken ze hun instrument en de muziektheorie. Enthousiast werkt dit docententeam aan het realiseren van een kwalitatief hoogstaande cursus.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.