Zang: musicalkoor 6-9 jaar (A)

15 lessen

Eva-Marijn de Vries

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Musicalliedjes zingen

Hou je van zingen, lijkt het je leuk om met andere kinderen in een koor te zingen en vind je musicalliedjes leuk? Dan is deze nieuwe cursus iets voor jou!

Wat gaan we doen?

In een groep ga je zowel solo als samen zingen. Je leert hoe je je stem beter kunt gebruiken, hoe je met je ademhaling omgaat tijdens het zingen en hoe je een liedje zo goed mogelijk presenteert. Daarnaast leer je goed naar elkaar luisteren en gaan we zelfs tweestemmig zingen! We zingen liedjes uit bekende musicals, maar ook Disneyliedjes of liedjes van Kinderen voor Kinderen kunnen aan bod komen. Er is ook ruimte voor jouw inbreng, dus neem vooral je eigen favoriete nummers mee!

Hoe ziet een les eruit?

We beginnen iedere week met inzingoefeningen en -liedjes om de stem goed op te warmen en wat techniek aan bod te laten komen. Dit doen we aan de piano. Daarna gaan we lekker werken aan verschillende musicalnummers. Ook is er iedere week ruimte voor een ?solist van de week? waarin een leerling zijn/haar favoriete nummer mag laten horen aan de rest.

Voor jongens en meisjes

De cursus is voor jongens en meisjes tussen 6 en 9 jaar die het leuk vinden om te zingen en hier graag meer in willen leren. Ervaring is niet nodig. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een optreden in een van de zalen van de Lindenberg.

Zelf meenemen

Zorg dat je vanaf de eerste les een multomap bij je hebt waarin je de liedjes kunt bewaren die we zingen. Neem deze map iedere week mee.

Verschillende cursus opties:

M0001 191358
Centrum , Lokaal 16
15 lessen
Start 02 sep
ma van 16:00 tot 17:00
wekelijks
€ 145,00
Termijnen 3 x 52,50 euro*
Inschrijven
M0001 191359
Centrum , Lokaal 16
15 lessen
Start 20 jan
ma van 16:00 tot 17:00
wekelijks
€ 145,00
Termijnen 3 x 52,50 euro*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 145,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Leuk dat je deze cursus kiest!

Deze cursus heeft meerdere mogelijkheden, welke komt jou het beste uit?

Wie geeft er les?

Eva-Marijn de Vries

Na een studie Nederlandse Taal en Cultuur besloot Eva-Marijn uiteindelijk nog haar échte passie te volgen: musical. Onlangs studeerde ze af aan de MusicAllFactory, een vierjarige deeltijdopleiding muziektheater in Tilburg. Inmiddels werkt ze als zangeres/danseres bij Center Parcs en is ze dit seizoen te zien in de theatertour van Peppa Pig van Van Hoorne Entertainment. Daarnaast geeft ze musical- en zangles en werkt ze als trainingsacteur. Eva-Marijn probeert in haar lessen elk kind in zijn eigen kracht te zetten. Het mooiste aan lesgeven vindt ze dan ook als een kind meer zelfvertrouwen ontwikkelt door te zingen, spelen en dansen.